Οι developers του Saints Row επιστρέφουν

Η Volition ετοιμάζει νέο project για το 2017

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Volition ετοιμάζει νέο project για το 2017

agents ofmayhem

Η Volition, developer company της σειράς Saints Row, επιστρέφει με ένα νέο παιχνίδι, μετά από ένα – αισθητό – διάστημα απουσίας. Τον περασμένο χρόνο υπήρξε χαρακτηριστική ησυχία. Ωστόσο, η δυναμική επιστροφή συντελέστηκε στην E3 2016, μόλις χτες.

Το καινούργιο «παιδί» της εταιρίας τιτλοφορείται ως Agents of M.A.Y.H.E.M. και έχει αρκετά από τα gameplay χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς. Ένα αστικό τοπίο, με πολλές δόσεις open-world δράσης και αποστολών, αλλά και αρκετή φαντασία.

Στο extended trailer, που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία, υπάρχουν οι περισσότερες πληροφορίες για να δημιουργήσουμε μια πρώτη εικόνα του τι μέλει γενέσθαι. Ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές ικανότητες κάθε χαρακτήρα, από μια ομάδα τριών πρακτόρων, για να υπερνικήσει τους αντιπάλους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ελέγχει απαραίτητα τους «καλούς τύπους».

Παρά το γεγονός πως είναι αισθητά καλύτεροι από τους μεγαλομανείς κακοποιούς της L.E.G.I.O.N., που δεν έχουν και τα καλύτερα σχέδια για τον πλανήτη, οι πράκτορες της M.A.Y.H.E.M. δεν είναι ακριβώς και ήρωες με το «Η» κεφαλαίο. Αυτό όμως είναι το συστατικό που κάνει «γοητευτική» την ομάδα. Κάνοντας έναν μικρό παραλληλισμό με τη Suicide Squad, τότε μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

agents ofmayhem2-1

Πρόκειται λοιπόν για ένα single-player open-world game, με πολύ δράση, καλοσχεδιασμένα όπλα, gadgets και εξαιρετικές μοναδικές ικανότητες σε κάθε παίκτη. Βέβαια δεν είναι μονάχα αυτά. Στο μέλλον, υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε να ανακαλύψουμε.

Ποια εταιρία θα μας έδινε με τη μία όλες τις πληροφορίες γύρω από το gameplay του παιχνιδιού; Η τέρψη της φαντασίας, αλλά και η αναμονή είναι τα δύο βασικά συστατικά για μια επιτυχημένη εμπορική συνταγή. Ο μήνας, που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται να μας προσφέρει πολλά ακόμα στοιχεία για το παιχνίδι.

Περισσότερα νέα για το Agents of M.A.Y.H.E.M.