Νικητές του ESL Invitational οι Elysium Gaming

Επικράτησαν των Different Dimension και κατέκτησαν το πρώτο ESL invitational

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Επικράτησαν των Different Dimension και κατέκτησαν το πρώτο ESL invitational

elysium2

Σε ένα best of 5 γεμάτο επεισόδια, οι Elysium κατάφεραν να κερδίσουν την νεοσύστατη ομάδα των Different Dimension.

Έχοντας έρθει από το losers bracket, η ομάδα των Different Dimension είχε handicap δίνοντας προβάδισμα μιας νίκης στους Elysium Gaming. Στη συνέχεια, οι Different Dimension κατάφεραν να κερδίσουν δύο παιχνίδια κάνοντας το 2-1. Αμφίρροπα τα πρώτα παιχνίδια τις σειράς, με τις δύο ομάδες να μάχονται σώμα με σώμα για να κατακτήσουν την πρωτιά.

Το καθοριστικό παιχνίδι ήταν το προτελευταίο, στο οποίο οι Elysium «έδειξαν τα δόντια τους» κάνοντας πολλά picks αλλά και fights με τους Different Dimension να μένουν πολύ πίσω σε gold. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν σταμάτησε να παλεύει και για μια στιγμή πιστέψαμε πως ο Azir του R1ou ήταν αρκετός για να κάνει carry την ομάδα του. Τελικά οι Elysium βγήκαν νικητές στον τρίτο αγώνα κάνοντας το 2-2 και πήραν το confidence boost που χρειάζονταν για να συνεχίσουν.

Στο τελευταίο game του best of 5, οι DD έδειξαν στην αρχή, με ένα gank του Warrior Lady στο bot, πως ακόμα είναι ζωντανοί και δεν θα τα παρατήσουν, αλλά όσο κυλούσε το παιχνίδι, οι Elysium Gaming γίνονταν όλο και πιο δυνατοί και η ψυχολογία των Different Dimension έπεσε σημαντικά. Είδαμε πολλές φορές, πως οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν το κατάλληλο communication και αυτό ίσως τους στοίχισε το game. Τρανό παράδειγμα το fight στο topside, όπου ο αρχηγός της ομάδας, Warrior Lady, έκανε stun χρησιμοποιώντας την Ult του Gnar σε τέσσερα μέλη της αντίπαλης ομάδας, αλλά δεν υπήρξε follow up και έτσι κατέληξε νεκρός με τους συμπαίκτες του να πεθαίνουν και αυτοί στη συνέχεια, χάνοντας τελικώς το game.

Συγχαρητήρια στους Elysium Gaming που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο ESL Invitational αλλά και στους Different Dimension, που αν και με προσωρινό roster και ελάχιστο practice ως ομάδα, κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Photo Credit: Elysium Gaming

Περισσότερα νέα για το League of Legends