Ξεκινάει σήμερα το summer split!

Με το El Classico θα ανοίξει το LCS

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με το El Classico θα ανοίξει το LCSlol_web_1

Η τελευταία φάση πριν το World Championship του 2016 αρχίζει σήμερα για την Ευρώπη και το LCS δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο. Το πρώτο best of two για την πρώτη εβδομάδα του summer split θα είναι μεταξύ των Origen του Enrique «xPeke» Cedeño Martínez και των G2 του Carlos «Ocelote» Rodríguez  Santiago.

Το roster των Origen διαμορφώνεται με τους Paul «sOAZ» Boyer στο toplane, τον Maurice «Amazing» Stückenschneider στο jungle και τον Tristan «PowerOfEvil» Schrage. Στο botlane τώρα, θα βρίσκεται ο δικός μας Κωνσταντίνος «FORG1VENGRE» Τζωρτζίου που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στους Origen με support τον Glenn «Hybrid» Doornenbal.

Το boltane των Gamers 2 αποτελείται από τους πρώην παίκτες των Origen Jesper «Zven» Svenningsen και τον Alfonso «Mithy» Aguirre Rodriguez. Στο midlane βρίσκεται ο Luka «Perkz» Perkovic, στο toplane θα είναι ο Mateusz «Kikis» Szkudlarek και για να συμπληρωθεί η πεντάδα, στο jungle για τους G2 θα παίζει ο Kim «Trick» Yoon. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τους Zven και Mithy να αγωνίζονται ενάντια στην πρώην ομάδα τους, από την οποία αποχώρησαν οικειοθελώς.

Σε αυτό το link θα μεταδοθεί ο αγώνας μεταξύ OG και G2.

Παρακάτω θα βρείτε το σημερινό πρόγραμμα:

agwnistikh

Περισσότερα νέα για το League of Legends