«Κλειδώνει» η ημερομηνία και για το Titanfall 2

Οι φήμες επιβεβαιώνονται και αναμένεται η ακριβής ημερομηνία

Platforms
 
Publisher
 

Οι φήμες επιβεβαιώνονται και αναμένεται η ακριβής ημερομηνία

ea-games-

Μετά τις διαρροές και τις φήμες που σχετίζονταν με την ημερομηνία αλλά και τα επιπρόσθετα στοιχεία στο gameplay του Titanfall 2, η Electronic Arts κλήθηκε να απαντήσει. Μέσα από τις δηλώσεις των στελεχών της, ρίχνει φως σε μερικά «σκοτεινά» σημεία γύρω από το παιχνίδι.

Ο Επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της εταιρίας (CFO), Blake Jorgensen, προχώρησε σε δηλώσεις γύρω από τα παιχνίδι, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Στις δηλώσεις του, αρχικά φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες, αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Titanfall 2.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η διαφορά της ημερομηνίας με την αντίστοιχη του Battlefield 1, θα είναι περίπου τρεις εβδομάδες. Εύλογα επομένως, σχηματίζεται το ερώτημα: Θα είναι προγενέστερη της κυκλοφορίας του Battlefield 1 ή μεταγενέστερη;

Οι πιθανές ημερομηνίες, αν θυμηθούμε πως το Battlefield έχει «κλειδώσει» για τις 21 Οκτωβρίου, είναι είτε 30 Σεπτεμβρίου, είτε 11 Νοεμβρίου. Η δεύτερη βέβαια, δεν φαντάζει το ιδανικότερο σενάριο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο επόμενος τίτλος της σειράς Call of Duty θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

first-person-shooters

Εν συνεχεία, ο Blake Jorgensen, δεν δίστασε να σχολιάσει λίγο γύρω από το ζήτημα της «αυτοπεποίθησης» της εταιρίας. Οι δύο τίτλοι πρέπει να ανταγωνιστούν τον αντίστοιχο τελευταίο της Activision, το Call of Duty: Infinite Warfare. Επισημαίνοντας τα παραπάνω, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, σχολιάζοντας πως, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι.

Η αισιοδοξία αυτή δεν είναι επ’ ουδενί  αδικαιολόγητη, αν, από τη μία, αναλογιστεί  κανείς τον τεράστιο αριθμό των dislikes που έχει δεχτεί το reveal trailer του Call of Duty στο Youtube, αλλά και από την άλλη, τη μεγάλη αποδοχή που εισπράττουν και οι δύο τίτλοι της EA από την κοινότητα των first-person shooters.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε, εφόσον μιλάμε σχολαστικά για τους τίτλους της Electronic Arts, πως μπροστά μας έχουμε και το πρώτο livestream του Battlefield 1. Η εταιρία ανακοίνωσε πως στο επερχόμενο E3 2016, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Ιουνίου, περισσότεροι από 64 παίκτες θα πάρουν μέρος, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά, επίσημα, το gameplay του ομώνυμου παιχνιδιού.

Εν κατακλείδι, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Battlefield 1 αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου. Τηρούμε στάση αναμονής, αναφορικά με την αποσαφήνιση της αντίστοιχης του Titanfall 2. Το μόνο σίγουρο είναι πως το φθινόπωρο αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, για τους λάτρεις των first-person shooters.

Περισσότερα νέα για το Titanfall 2