Ξεκίνησε το EpiCenter στο Dota2

Πολλές οι εκπλήξεις σε αυτό το μεγάλο τουρνουά Dota 2 που γίνεται στη Ρωσία

Platform
 
Genre
 

Πολλές οι εκπλήξεις σε αυτό το μεγάλο τουρνουά  Dota 2 που γίνεται στη Ρωσία

epicenter

Οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο βρίσκονται αντιμέτωπες, με μοναδικό σκοπό την πρώτη θέση για τα 250.000 δολάρια από τα 500.000 που μοιράζονται συνολικά.  Οι ομάδες που πήραν απευθείας είσοδο στο τουρνουά μέσω πρόσκλησης των διοργανωτών  είναι οι Αμερικάνοι και παγκόσμιοι πρωταθλητές Evil Geniuses, η πιο «δυνατή» ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο οι Team Secret, η έκπληξη του 2015 οι Ρώσοι Virtus Pro, οι Σουηδοί και παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2013, Alliance και οι δύο «καινούριες» ομάδες που δεν έχουν  ούτε ένα χρόνο ζωής, αλλά έχουν καθιερωθεί ανάμεσα στης καλύτερες ομάδες του κόσμου, οι OG και Team Liquid.

Από τα προκριματικά πέρασαν οι compLexity Gaming από Αμερική, οι  No Diggity από Ευρώπη, οι Newbee από Κίνα και οι Fnatic από τα προκριματικά της Ασίας.

Στους ομίλους η Newbee και η Team Liquid  ξεχώρισαν. Οι Κινέζοι έριξαν στο Loser Bracket και τα 2 φαβορί της διοργάνωσης Team Secret και Evil Geniuses άκοπα ,νικώντας τους 2-0 και 2-0 αντίστοιχα. Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν πραγματικά να αντιδράσουν τα μεγαθήρια και να φτάσουν μέχρι τον τελικό της Κυριακής για να  πάρουν την «εκδίκησή» τους.  

– το παρών άρθρο υπογράφει ο Σωτήρης Δριμζάκας

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.