Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Esports είναι προ των πυλών (WESA)

Έρχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία Esports γνωστή και ως WESA

Έρχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία Esports γνωστή και ως WESA

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε μέσω του Twitter, η World Esports Association, την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει μια πλήρης ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι, από ποιους απαρτίζεται και πως θα λειτουργεί.

Πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο, για έναν διεθνή οργανισμό-ομοσπονδία ο οποίος θα απαρτίζεται από ομάδες αλλά και εταιρίες διεξαγωγής μεγάλων τουρνουά και event, όπως το ESL και το MLG.

wesA

Είναι μια σκέψη η οποία ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια αλλά πλέον βρίσκεται προ των πυλών δημιουργίας. Με έδρα την Γερμανία θα προσπαθήσει να διασφαλίσει την καλύτερη διεξαγωγή τουρνουά και την τήρηση υποσχέσεων από τους οργανισμούς προς τους παίκτες αλλά και το αντίστροφο.

Επιτέλους ακούστηκε η φωνή των οπαδών

Εδώ και καιρό αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν για τους οργανισμούς και τους χαρακτήριζαν ως μη αξιόπιστους. Μετά και από τα πρόσφατα γεγονότα στην Αμερική με την RIOT να δίνει μόνιμο αποκλεισμό σε οργανισμούς κάτι έπρεπε να γίνει.

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά αν αυτό ήταν κάτι που πυροδότησε τις σκέψεις για τη δημιουργία της WESA, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα στην παγκόσμια σκηνή των Esports.

Ας ελπίζουμε ότι αυτή η νέα ομοσπονδία θα βοηθήσει στην καλύτερη διεξαγωγή αγώνων, ακολουθώντας τους κανόνες που θα ορίσει