Πουλάνε τη θέση τους οι Copenhagen Wolves

Μετά από τη νέα αποτυχία να ενταχθούν στο LCS την τελευταία αγωνιστική περίοδο, η ομάδα από την Κοπεγχάγη αποφάσισε να πουλήσει τη θέση της στο Challenger Series

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από την αποτυχία να ενταχθούν στο LCS την τελευταία αγωνιστική περίοδο, η ομάδα από την Κοπεγχάγη αποφάσισε να πουλήσει τη θέση της στο Challenger Series

wolves

Πιθανός λόγος για αυτή την απόφαση είναι η χρεοκοπία του οργανισμού. Από το 2013 και μετά ο οργανισμός επενδύει λεφτά χωρίς να έχει τα αντίστοιχα έσοδα , γεγονός που επιβαρύνει ετήσια τον προϋπολογισμό του.

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο οι μισθοί στο Challenger Series έχουν αυξηθεί ραγδαία, με αποτέλεσμα τα έξοδα του οργανισμού να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούν να καλύψουν οι χορηγοί στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Οι παίκτες από την πλευρά τους δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα για αποχώρηση από την ομάδα. Πηγές κοντά στους παίκτες αναφέρουν ότι jungler Tri «k0u» Tin Lam και AD  Kristoffer «P1noy» Pedersen έχουν τραβήξει τα βλέμματα από αρκετές ομάδες του LCS και του Challenger Series.

Πλέον η ομάδα θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο CS:GO, με σκοπό να καταφέρει να συντηρηθεί οικονομικά.

– το παρών άρθρο υπογράφει ο Σωτήρης Δριμζάκας

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.