Μια ματιά στο Friday the 13th: The game

Ετοιμαστείτε να παίξετε ένα κρυφτό, αιματηρό και απίστευτα τρομακτικό

Platform
 
Developer
 

Ετοιμαστείτε να παίξετε ένα κρυφτό, αιματηρό και απίστευτα τρομακτικό

friday_13th_wide

Κατά το τέλος του 2015, μεγάλη έκπληξη προς όλους προκάλεσε το kickstarter project του Friday the 13th, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε, κατά πολύ μάλιστα, τον στόχο των 700.000$. Λίγες μέρες αργότερα, η Gun Media, developer του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, με λίγο υλικό από την pre-alpha έκδοση (μπορείτε να δείτε το βίντεο εδω ). Φυσικά αυτό δεν ικανοποίησε καθόλου την δίψα μας για το παιχνίδι, διότι μας έδωσε μόνο μια πολύ μικρή γεύση αυτού.

Το Friday the 13th:The Game είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει περίπου το φθινόπωρο. Θα είναι ένα horror game επιβίωσης με κυρίως multiplayer προσανατολισμό, όπου ένας παίκτης, που θα ελέγχει τον γνωστό σε όλους μας ήρωα Jason, θα κυνηγάει τους υπόλοιπους 7, που θα προσπαθούν να κρυφτούν και να επιβιώσουν μέσα σε διάφορες πίστες και σενάρια. Πριν λίγες μέρες η Gun Media ανέβασε στο youtube ένα ακόμη βίντεο,που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το οποίο δεν μας δίνει ξανά πολλά στοιχεία για το gameplay του Friday the 13th:The Game αλλά συμπεραίνουμε με σιγουριά πως οι πόρτες δεν είναι μεγάλη υπόθεση για το τσεκούρι του Jason.

Επιπρόσθετα το Studio ανέβασε στο Twitter ένα αρκετά σύντομο (και πολύ βάναυσο) βιντεάκι που σχετίζεται με το παιχνίδι, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Παρ’ότι δεν έχουμε δει ακόμη πολλά για το παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται προς το παρόν σε Alpha, το Friday the 13th:The Game φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ειδικά για παρέες που αγαπούν το horror είδος. Ελπίζουμε τελικώς, να είναι πράγματι τόσο καλό όσο μας δείχνει το υλικό που έχουμε δει ως τώρα, και μέχρι να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε, Game On!

Περισσότερα νέα για το Friday the 13th