Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τους AD Finem

Το απευθείας invite για το Manila Major και οι νέες φανέλες των Add Finem

Το απευθείας invite για το Manila Major και οι νέες φανέλες των AD Finem

finem (1)

– το παρών άρθρο υπογράφει ο Σωτήρης Δριμζάκας

Οι Ad Finem  βρίσκονται στην Ουκρανία για τα τελικά του WePlay Dota2 και μία ευχάριστη είδηση ήρθε να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Η πρόσκληση για τα δεύτερα προκριματικά του Manila Major  ήταν η επιβράβευση των παικτών για την προσπάθεια που κάνουν τους τελευταίους μήνες . Το συγκεκριμένο invite είναι το πρώτο για Major  τουρνουά των λιονταριών.

Πλέον ο SsaSpartan και η παρέα του  θα δώσουν το 100% στα προκριματικά, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι που οδηγεί στις Φιλιππίνες και να αποδείξουν πως ανήκουν πλέον στην ελίτ των ομάδων ανά τον κόσμο. Τα προκριματικά θα τα δώσουν από την Ουκρανία . Οι διοργανωτές WePlay παρέχουν σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο main Event την δυνατότητα να παραμείνουν εκεί και μετά το πέρας της διοργάνωσης για ένα μικρό διάστημα, ώστε να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους για τα κρίσιμα προκριματικά του Manila Major

Όλα αυτά θα τα κάνουν φυσικά με τις καινούριες φανέλες  τους, οι οποίες έχουν επάνω, τους μεγάλους χορηγούς Bits & Bytes και Tip Bet.

Qualifire Invite, Manila Major

Qualifire Invite, Manila Major

 

Όλη η ομάδα με τις καινούριες φανέλες

Όλη η ομάδα με τις καινούριες φανέλες

Η πίσω όψη της φανέλας

Η πίσω όψη της φανέλας

Ο χώρος προπόνησης τις ομάδας Ad Finem στην Ουκρανία

Ο χώρος προπόνησης τις ομάδας Ad Finem στην Ουκρανία

 

finem (5)

Ο Μιχάλης Χατζηαλεξίου μιλάει για το Invite των AdFinem

«Τις τελευταίες μέρες ήμασταν αρκετά αγχωμένοι με το invite του Major Manila main qualifiers, διότι τα Open Qualifiers αρχίζουν στης 29/4 και εμείς τότε θα παίζαμε την day 1 στο WePlay LAN. Όλα τα μέλη της ομάδας πιστεύαμε ότι θα μας έδιναν το invite , το αξίζαμε με την απόδοσή μας. Το άγχος υπήρχε γιατί δεν ξέραμε πως ακριβώς λειτουργεί η Valve στον συγκεκριμένο τομέα.Όταν ήρθε το πρωί το Invite νιώσαμε δικαιωμένοι, πλέον ξέραμε ότι η Valve παρατήρησε και εκτίμησε την δουλειά που κάνουμε τους τελευταίους μήνες».

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.