Στα πρώτα στάδια η ανάπτυξη του Death Trash

H Crafting Legends είναι μια νέα εταιρία στον χώρο του gaming

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Ένα νέο post-apocalyptic παιχνίδι με retro αισθητική

death-trash-5

H Crafting Legends είναι μια νέα εταιρία στον χώρο του gaming, με βάση στο Βερολίνο και ιδρυτή τον Stephan Hövelbrinks, ο οποίος όντας αυτοδίδακτος, το 2015 συμμετείχε στο Daily Art Streak, όπου και πειραματίστηκε με pixel γραφικά και ισομετρική οπτική. Αυτό που προέκυψε ήταν το πρώιμο στάδιο για το Death Trash. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θυμίζει, λόγω του κόσμου του, τα πρώτα 2 Fallout παιχνίδια. Όμως οι ομοιότητες φαίνεται να σταματάνε εδώ, μιας και ο κ. Hövelbrinks  έχει αναπτύξει μια πρωτότυπη ιστορία: Το παιχνίδι εξιστορεί την προσπάθεια του χαρακτήρα σας και όλων των υπολοίπων ανθρώπων να επιζήσουν στον πλανήτη Tauris V, μετά από έναν γαλαξιακό πόλεμο που κατέστρεψε τον πολιτισμό όπως τον ήξεραν και τώρα κάνουν πάλι τα πρώτα τους δειλά βήματα για να ορθοποδήσουν. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι μετά τον πόλεμο, απελευθερώθηκαν υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες δεν έχουν καλές βλέψεις για τον κόσμο.

Death Trash

Το Death Trash είναι εμπνευσμένο όχι μόνο από το Fallout που ανέφερα πιο πριν, αλλά και από άλλα κλασσικά παιχνίδια όπως το Ultima 7 και το Planescape: Torment, γνωστά για τους λεπτομερείς και μεγάλους κόσμους τους. Το παιχνίδι θα είναι δηλαδή πλούσιο σε διαλόγους, αλλά δεν θα λείψει και το γραφικό περιεχόμενο με σεξουαλικά υπονοούμενα και υβριστικό περιεχόμενο. Τα γραφικά θα είναι βασισμένα σε pixels, δίνοντας μια ωραία retro αισθητική και τα πάντα στο παιχνίδι θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο με σκοπό την ρεαλιστικότερη απόδοση του κόσμου του παιχνιδιού, δηλαδή ενώ μιλάτε με ένα NPC ή φτιάχνετε ένα αντικείμενο όλα τριγύρω κινούνται κανονικά (σε περίπτωση που δέχεστε επίθεση θα μπορείτε να διακόψετε με ευκολία αυτές τις ενέργειες για να ασχοληθείτε με την μάχη). Επίσης όλοι οι NPCs μπορούν να υποκύψουν στον θάνατο οπότε θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τηλεπαθητικές δυνάμεις, τις οποίες θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και εκτός μάχης, λογικά για την λύση διάφορων puzzles.

Το παιχνίδι αναμένεται κάπου στο 2017 και θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Linux. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.