Γίνε ο άρχοντας του γαλαξία στο Stellaris

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να γίνετε oι απόλυτοι κυρίαρχοι μιας διαγαλαξιακής αυτοκρατορίας;

Platform
 

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να γίνετε oι απόλυτοι κυρίαρχοι μιας διαγαλαξιακής αυτοκρατορίας;
stellaris1

Η Paradox Interactive στο παρελθόν μας έχει δείξει πως έχει μια κλίση προς τις πρωτότυπες και παράλληλα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ιδέες για όσους έχουν βαρεθεί τις πανομοιότυπες ιστορίες και τρόπους παιχνιδιού.

Αυτή τη φορά η εταιρεία επιστρέφει με μια αρκετά διαφορετική ιδέα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες της, καθώς η ίδια δήλωσε πως πρώτη φορά παιχνίδι της Paradox Interactive θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. To Stellaris λοιπόν πρόκειται για ένα διαστημικό strategy παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης καλείται να οδηγήσει μια φυλή, δικής του δημιουργίας, στην απόλυτη κυριαρχία του γαλαξία και όχι μόνο. Αυτό θα μπορέσει να το πετύχει μέσα από προχωρημένη διπλωματία, θεσπίζοντας συμμαχίες και ομοσπονδίες ή εκμεταλλευόμενος διάφορα νομικά πλαίσια. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ο παίκτης θα μπορεί να καταφύγει και σε λιγότερο ειρηνικά μέσα, έχοντας στην διάθεση του μια τεράστια ποικιλία από τεχνολογίες για πολεμικά διαστημόπλοια. Ο κόσμος του Stellaris καθώς και οι φυλές που μένουν σε αυτόν θα είναι τυχαίως δημιουργημένοι έτσι ώστε κάθε παρτίδα να είναι ξεχωριστή. Παρακάτω μπορούμε να δούμε λίγο καλύτερα την δομή καθώς και το περιβάλλον του παιχνιδιού στο Pre-order Trailer του Stellaris.

Η Paradox Interactive δήλωσε επίσης πως το Stellaris θα έχει και online multiplayer mode, το οποίο θα υποστηρίζει μέχρι και 32 παίκτες, μεγιστοποιώντας την εμπειρία παιχνιδιού (ή καταστρέφοντας πλήρως παρέες όπως έχουμε δει σε αντίστοιχα παιχνίδια). Ελπίζουμε λοιπόν η Paradox Interactive μέσα από το Stellaris να μας προσφέρει όλα αυτά που μας υπόσχεται, και μέχρι την κυκλοφορία του που έχει οριστεί για τις 9 Μαΐου, Game On!