Σαν τριλογία θα κυκλοφορήσει το Remake του Final Fantasy VII

Πιο λογικό από μηνιαία ή εβδομαδιαία επεισόδια Μέσω του νέου τεύχους του Gameinformer, η Square Enix  διευκρίνισε πως η επεισοδιακή δομή του Final Fantasy VII Remake, θα απαρτίζεται από πολλαπλά ‘ολοκληρωμένα’ παιχνίδια.  Πριν δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες, αξίζει να αναφερθεί πως οι οπαδοί της σειράς είχαν αναστατωθεί , καθώς πίστευαν ότι θα κυκλοφορούσε σε πολλαπλά  επεισόδια μικρής διάρκειας. Ο producer Yoshinori Kitase δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης θα χρησιμοποιήσει το ‘μοντέλο’ του Final Fantasy XIII, που ήταν 3 παιχνίδια συνολικά. Κάθε τίτλος, παρουσίαζε την ιστορία από μια διαφορετική οπτική. Αντιθέτω  για το Final Fantasy VII Remake υπάρχει ήδη το storyline και […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πιο λογικό από μηνιαία ή εβδομαδιαία επεισόδια

Final-Fantasy-VII-Remake-2-1280x720

Μέσω του νέου τεύχους του Gameinformer, η Square Enix  διευκρίνισε πως η επεισοδιακή δομή του Final Fantasy VII Remake, θα απαρτίζεται από πολλαπλά ‘ολοκληρωμένα’ παιχνίδια.  Πριν δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες, αξίζει να αναφερθεί πως οι οπαδοί της σειράς είχαν αναστατωθεί , καθώς πίστευαν ότι θα κυκλοφορούσε σε πολλαπλά  επεισόδια μικρής διάρκειας.

gallery-1449588638-final-fantasy-vii-3

Ο producer Yoshinori Kitase δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης θα χρησιμοποιήσει το ‘μοντέλο’ του Final Fantasy XIII, που ήταν 3 παιχνίδια συνολικά. Κάθε τίτλος, παρουσίαζε την ιστορία από μια διαφορετική οπτική. Αντιθέτω  για το Final Fantasy VII Remake υπάρχει ήδη το storyline και λόγο της μεγάλης του διάρκειας, η ‘επεισοδιακή’ αυτή δομή μοιάζει λογική. Το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι της σειράς, αναμένεται να έχει το μέγεθος/διάρκεια του Final Fantasy XIII.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου μέρους. Παρόλα αυτά, στις 30 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Final Fantasy XV.

Περισσότερα νέα για το Final Fantasy VII: Remake