Νέες οθόνες στη σειρά Style της AOC

Η εταιρία οθονών AOC προσθέτει δύο καινούργια μοντέλα στην σειρά Style.

Η εταιρία οθονών AOC πρόσθεσε δύο καινούργια μοντέλα στην σειρά Style

I2481FXH_front_rain_design_uc

Τα δύο μοντέλα που ανακοινώθηκαν, είναι το I2281FWH που είναι 21,5 ίντσες και το I2381FH, που είναι 23 ίντσες και απευθύνονται σε άτομα που εργάζονται είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά μικρά γραφεία.

back

Και οι δύο οθόνες είναι Full HD με ανάλυση τα 1920 x 1080 pixel, με IPS panels  και γωνίες θέασης τις 178 μοίρες. Οι οθόνες έχουν συνδέσεις VGA και HDMI και έρχονται με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το e-Saver για την ρύθμιση ισχύος και το FlickerFree όπου επιτρέπει την ρύθμιση της φωτεινότητας.

front

Οι οθόνες θα είναι διαθέσιμες τον Απρίλιο 2016 με  ενδεικτική λιανική τιμή τα €159 (21.5″) και €179 (23″) αντίστοιχα. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει μια εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής. 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.