Στο PBE το rework του Taric

«Εξωφρενικές» αλλαγές για ένα παλιό support του LoL

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

«Εξωφρενικές» αλλαγές για ένα παλιό support του LoL

Taric

Έχοντας κάνει πλέον το αστείο που περιμένατε όλοι, δεν έχει πολλές μέρες που βγήκε στη δημοσιότητα ένα κόμικ με πρωταγωνιστή τον Taric, ονόματι The Ascent. Σε αυτό δείχνει τον Taric να ανεβαίνει ένα βουνό, αφήνοντας πίσω του όλο τον εξοπλισμό του (υπονοώντας τις κοσμητικές αλλαγές που έχουν γίνει πάνω του). Μόλις πριν λίγες μέρες στο PBE φαίνεται μάλιστα πως μπήκε το παλιό του σφυρί στο shop του παιχνιδιού, μαζί με άλλα αποσυρμένα αντικείμενα του παιχνιδιού. Η ιστορία του κόμικ έχει σκοπό την δημιουργία μιας πιο λεπτομερούς ιστορίας για έναν από τους πιο παλιούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, ο οποίος είχε μείνει πίσω στα δρώμενα του. Πλέον αποκτάει τον τίτλο Ασπίδα του Valoran, με σκοπό να προστατέψει την ζωή και να εξιλεωθεί για τα παλιά του λάθη.

Taric 2

Σχετικά με τις ικανότητές του, ο Taric έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα:

Passive, Bravado: Αφού ενεργοποιήσει μια ικανότητα, τα επόμενα δύο χτυπήματα του Taric είναι πιο γρήγορα, πιο δυνατά και μειώνουν τα cooldowns των ικανοτήτων του.

Q, Starlight’s Touch: Ο Taric αναπληρώνει τους πόντους υγείας του και όσων συμμάχων είναι γύρω του. Το heal είναι δυνατό ανάλογα με τα charges που έχει η ικανότητα (με ανώτατο όριο 3)

W, Bastion: Όλες οι ικανότητες του Taric ενεργοποιούνται ταυτόχρονα μαζί με αυτές του συμμάχου με τον οποίο είναι συνδεδεμένος.

Passive: Αυξάνεται το Armor του Taric. Active: Ο Taric συνδέεται με έναν σύμμαχό του, δίνοντάς του μια ασπίδα. Το Bastion παραμένει στον συγκεκριμένο σύμμαχο μέχρι να το δώσει ο Taric σε άλλον σύμμαχο ή αν απομακρυνθούν αρκετά ώστε να σπάσει ο δεσμός τους.

E, Dazzle: Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο Taric ρίχνει ένα μικρό κύμα κοσμικής ενέργειας σε ένα συγκεκριμένο σημείο και παραλύει όσους αντιπάλους χτυπήσει.

R, Cosmic Radiance: Ο Taric επικαλείται τα αστέρια για προστασία. Μετά από μια καθυστέρηση, αυτός και όσοι σύμμαχοι βρίσκονται γύρω του γίνονται άτρωτοι για μερικά δευτερόλεπτα.

Όπως ανέφερα και στην αρχή του άρθρου, ο χαρακτήρας βρίσκεται στο PBE, οπότε υπάρχει περίπτωση οι τωρινές πληροφορίες να μην ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις τελικές αλλαγές.

Περισσότερα νέα για το League of Legends