Διαμελισμοί και μυκητοβόλα στο Moribund

Η ελληνική εταιρία Traptics μας φέρνει έναν ακόμη τίτλο και έχει το όνομα Moribund

Platform
 

Η ελληνική εταιρία Traptics μας φέρνει έναν ακόμη τίτλο και έχει το όνομα Moribund

moribund_logo_review_alpha

Ένας καναπές. 4 φίλοι. Ισάριθμα χειριστήρια. Μια δικαιολογία χρειάζεται από εκεί και πέρα για να ξεκινήσει ο χαμός. Μόνο που στο συγκεκριμένο χαμό πρωταγωνιστεί ένα όπλο που εκτοξεύει μύκητες που τελικά…κάνουν κομμάτια τον αντίπαλο.

Όλα αυτά στο Moribund , το νέο τίτλο που ετοιμάζει η Traptics για να προσφέρει την κατάλληλη ακριβώς δικαιολογία. Βρείτε εσείς τον καναπέ και όλα τα άλλα γίνονται. Παρακάτω θα βρείτε τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού, για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάτι παραπάνω για τον τίτλο, ενώ, φυσικά, τα καλύτερα έρχονται!

Γνωστοί ως Traptics, είναι μια ομάδα ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, με χαρακτηριστική αγάπη για μηχανισμούς με ειδικό βάθος. Μπορείτε να εξοικειωθείτε καλύτερα με το ύφος τους με μια ματιά στους προηγούμενους τίτλους που έχουν αναπτύξει: Hunters Of The Dead (Steam) και Game Of Legions (Google Play/Windows Phone).

The Traptics Team

SiteLogoRetina

 

 

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.