Γίνε ο κακός του Tyranny!

Στο Tyranny, το RPG από την Obsidian και Paradox Interactive, οι κακοί κέρδισαν ήδη

Platform
 

Στο Tyranny, οι κακοί κέρδισαν ήδη….

Tyranny-logotype

Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε συνηθίσει να είμαστε οι καλοί της υπόθεσης, με σκοπό να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους. Το Tyranny, το νέο fantasy RPG που παρουσίασαν η Obsidian και η Paradox Interactive την Τρίτη στο Game Developers Conference, έρχεται όμως για να σπάσει αυτήν την παράδοση και να μας παρουσιάσει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
To Tyranny λοιπόν ξεκινά εκεί που το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών τελειώνει. Σε έναν κόσμο φανταστικό, στον οποίο συνέβη μια τρομακτική σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού, υποδυόμαστε έναν υφιστάμενο του ηγεμόνα Kyros, αρχηγός των δυνάμεων του κακού. Εκεί λοιπόν που στα περισσότερα παιχνίδια με παρόμοια υπόθεση θα εμφανιζόταν ο ήρωας που θα ανέτρεπε τις δυνάμεις του κακού, εδώ βλέπουμε διαφορετική τροπήΟι ήρωες εμφανίζονται πολλοί αλλά βρίσκουν όλοι τραγικό θάνατο. Όπως δείχνει η εξέλιξη τον πραγμάτων, ο Kyros καταφέρνει να εκμηδενίσει τις δυνάμεις του καλού, καταφέρνοντας να γίνει ο απόλυτος τύραννος του κόσμου. Ως λοιπόν υπηρέτης στο πλευρό  τυράννου, σκοπός του παίκτη είναι να επιβάλλει την τάξη στους απλούς ηττημένους υπηκόους.
L-OgaK2LQnO1 Z0M46UNMQAe1
Σίγουρα όσοι έχουν παίξει το Pillars of Eternity, μια άλλη δημιουργία της Obsidian, θα βρουν ιδιαίτερα γνώριμο και οικείο το περιβάλλον του Tyranny, όπως φαίνεται στα παραπάνω screenshots του παιχνιδιού, καθώς και τα δύο έχουν δημιουργηθεί με το Unity Game Engine. Επίσης μαζί με την παρουσίαση του παιχνιδιού στο GDC, το στούντιο πρόβαλε και το Announcement Trailer.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά οι Developers δήλωσαν πως σίγουρα αυτό θα γίνει μέσα στο 2016, και πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Στο μεταξύ, όλα όσα μπορούμε να μάθουμε για το Tyranny βρίσκονται και στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Ελπίζουμε λοιπόν το καινούργιο και πολλά υποσχόμενο fantasy RPG της Obsidian και της Paradox Interactive, να μας προσφέρει την ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία που περιμένουμε, αλλά μέχρι τότε,  Game On!