Απουσία περιπτέρου της Activision στην E3 του 2016

Η Activision δεν θα έχει ένα περίπτερο στην E3 του 2016

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Απουσία περιπτέρου της Activision στην E3 του 2016 και αντ ‘αυτού συνεργασία της με τη Sony για την παρουσία του νέου Infinity Ward του Call of Duty

3015569-1048013851-21278

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι δεν θα έχει δικό της περίπτερο στον όροφο της E3 για τις παρουσιάσεις φέτος, και αντ’ αυτού θα παρουσιάσει τις τελευταίες παραγωγές της με τη βοήθεια των εταίρων της, όπως την Sony PlayStation. Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο blog της Activision, όπου η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη καταχώρηση της σειράς Call of Duty, η οποία αναπτύχθηκε από την Infinity Ward.

«Τον Ιούνιο, θα είμαστε στην E3 για να παρουσιάσουμε το gameplay από το νέο φιλόδοξο παιχνίδι της Infinity Ward », ανέφερε. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις νέες συναρπαστικές λεπτομέρειες για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του Call of Duty σε συνεργασία με τους φίλους μας στην PlayStation. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την εκδήλωση πρεμιέρας του κορυφαίου παιχνιδιού, αλλά δεν θα έχουμε ξεχωριστό περίπτερο για την Activision στον συγκεκριμένο όροφο. »

Η Entertainment Software Association, που φιλοξενεί την Ε3, δήλωσε ότι «σέβεται την απόφαση της Activision και εκτιμά τη συνέχιση της συμμετοχής της στην Ε3» όταν ρωτήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την παραπάνω δήλωση.

e3-header-overlay-latest

«Η E3 είναι ένα μέρος όπου οι εκθέτες συνεχώς καινοτομούν και συνδέονται με το κοινό με νέους τρόπους», δήλωσε ο Rich Taylor, ανώτερος αντιπρόεδρος των επικοινωνιών στην ESA. « Η E3 2016 θα έχει συναρπαστικές ανακοινώσεις βίντεοπαιχνιδιών , νέα επάνω στην εικονική, και σε επίπεδο επαυξημένης εμπειρίας, πραγματικότητα, εκατοντάδες εκθέτες και ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων τύπου, αποκαλύπτοντας τι καινούριο έρχεται στην πιο δυναμική βιομηχανία του κόσμου. Ανυπομονούμε, για άλλη μια φορά, να έχουμε την προσοχή όλων σας, τον Ιούνιο».

Η Activision είναι ο δεύτερος μεγάλος εκδότης που άφησε τον χώρο του περιπτέρου του στην εκδήλωση του τρέχοντος έτους. Στις 27 Ιανουαρίου, η EA έσπασε επίσης την παράδοση, ανακοινώνοντας ότι δεν θα έχει σημαντική παρουσία στον όροφο παρουσίασης, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να κάνει μια ενημέρωση τον απόγευμα της Κυριακής, πριν αρχίσει επίσημα Ε3.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Call of Duty του 2016 θα παρουσιαστεί από την Infinity Ward. Το στούντιο έκανε μικρές αποκαλύψεις για αυτό στο Twitter, μέχρις ότου η Activision επίσημα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις επόμενες γιορτινές μέρες .

Το νέο Call of Duty της Infinity Ward περιγράφεται από την Activision ως «καινοτόμο», αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για το παιχνίδι που να έχουν διαρρεύσει. Η ομάδα ανάπτυξης είναι γνωστή για το έργο της στην σειρά Modern Warfare, αλλά μεταπήδησε στην δημιουργία του Call of Duty: Ghosts το 2013, το οποίο ήταν το πρώτο στην σειρά για το Xbox One και το PlayStation 4.

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.