Η κυκλοφορία του Uncharted 4 καθυστερεί ξανά

Το Θρίλερ της κυκλοφορίας του Uncharted 4 δεν τελειώνει

Το θρίλερ της κυκλοφορίας του Uncharted 4 δεν τελειώνει καθώς η Naughty Dog ανακοινώνει ακόμη μια καθυστέρηση.

unchartedΗ Naughty Dog έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser για το καινούργιο παιχνίδι της σειράς Uncharted στις 14 Νοεμβρίου του 2013, δημιουργώντας μεγάλο hype αμέσως σε όλους τους μεγάλους fan του franchise, αλλά και στους λιγότερο εξοικειωμένους με τον τίτλο αυτό, καθώς το τότε teaser του παιχνιδιού είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση σε όλη την gaming κοινότητα. Αργότερα, σε μια συνέντευξη τύπου της Sony στο Ε3 τον Ιούνιο του 2014, οι developers ανακοίνωσαν το όνομα του παιχνιδιού, Uncharter 4: A Thief’s End, καθώς και την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για το φθινόπωρο του 2015, χωρίς, μάλλον, να το έχουν σκεφτεί και πάρα πολύ καλά.

Γυρνώντας λοιπόν πίσω ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου του 2015, η Naughty Dog, μετά από την διαρροή φημών γύρω από το θέμα, ανακοίνωσε πως πράγματι η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα καθυστερούσε, θέτοντας την νέα ημερομηνία στις 18 Μαρτίου 2016. Η εταιρία, για να δώσει λίγη χαρά σε όλους τους απογοητευμένους gamers που περίμεναν το παιχνίδι με ανυπομονησία, υποστήριξε πως η καθυστέρηση έγινε για να προσφερθεί περισσότερος χρόνος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πράγματι αυτό που όλοι περιμένουν. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς 9 μήνες αργότερα, συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου του 2015, η Naughty dog αποφάσισε να προσφέρει ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους τους fan, ανακοινώνοντας μια ακόμη καθυστέρηση στο Uncharted 4, σπρώχνοντας την ημερομηνία λίγο παραπάνω από ένα μήνα μπροστά και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου 2016 και αυτή τη φορά χωρίς κανένα σχόλιο περί αυτής της απόφασης.

Ενώ πλέον όλα φαίνονταν να είχαν φτάσει σε μια τελική ευθεία, και ενώ η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν σχεδιασμένη να ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα, άλλη μια «βόμβα» έσκασε στη 1 Μαρτίου από τον Shawn Layden, CEO της Sony Computer Entertainment America. Στην ανακοίνωση του δήλωσε, πως οι developers του Uncharted παλεύουν να διαβεβαιώσουν ότι το παιχνίδι θα είναι στο επίπεδο των προσδοκιών και θέλουν να εξασφαλίσουν πως όλοι οι αγοραστές θα μπορέσουν να το παίξουν την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει. Για αυτό το λόγο λοιπόν, η ημερομηνία αυτή θα καθυστερήσει κατά δυο βδομάδες περίπου, ορίζοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4 στις 10 Μαΐου 2016.

Ελπίζουμε λοιπόν αυτή η ημερομηνία να είναι και η τελική, άλλα μέχρι να καταφέρουμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας Nathan Drake σε νέες περιπέτειες, Game On!

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End