Στο χείλος του γκρεμού η SK Gaming

Προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα, παίκτες και διοίκηση της SK Gaming

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα, παίκτες και διοίκηση της SK Gaming

SKGamingDashboard

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έρχονται και άλλες αλλαγές για την SK Gaming στο επόμενο διάστημα. Αφορμή όλων αυτών είναι η κακή πορεία που χάραξε η ομάδα στο περασμένο Challenger Series Spring Split, στο οποίο κατέλαβε την 5η από τις έξι θέσεις στην κανονική σεζόν. Αυτό την οδηγεί σε μια δοκιμαστική δύσκολη περίοδο, που δεν είχε ζήσει ποτέ.

Η ομάδα θα κληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αγωνιστεί και να υπερασπιστεί το όνομα της, με ομάδες που προέρχονται από τις πρώτες θέσεις Challenger του Ladder και αν αποτύχει τον στόχο της, τότε θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός επαγγελματικής σκηνής. Θα είναι κάτι το πρωτάκουστο, αν λάβουμε υπόψιν μας πως στο περασμένο LCS διεκδίκησε την πρωτιά και την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, με ηγέτη τον Έλληνα και MVP τότε, Kωνσταντίνο «Forg1ven» Tζωρτζίου.

SK Gaming 700 x 315_1

Η ομάδα του συντοπίτη μας Peter «Unlimited» Georgiev δεν κατάφερε να πετύχει τους υψηλούς της στόχους και βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναδιοργάνωση της ομάδας και συγκεκριμένα στα πιο βασικά – αλλά και αδύνατα της πλέον – σημεία, δηλαδή το Jungle και το Top Lane.

Η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει κάποιους νέους παίκτες από trials, για να οριστικοποιήσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο να σώσουν την ομάδα από την οριστική καταστροφή.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, ο Jungler της ομάδας Kyeong-tak «Dokgo» Kim, αποτελεί πλέον παρελθόν από αυτή, ενώ η μοίρα του Top laner Bram «Morsu» Knol θα κριθεί από τα trials της ομάδας. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες μέσα στον επόμενο μήνα όταν και θα ολοκληρωθούν τα trials της ομάδας.

Τι θα φέρει η νέα μέρα που θα ξημερώσει  για τον οργανισμό;

Περισσότερα νέα για το League of Legends