Na LCS Week 7 Day 1 Recap

Η χτεσινή ημέρα ήταν γεμάτη δράση και μετά από 12 σερί νίκες σε 7 εβδομάδες, οι Immortals λύγισαν χάνοντας χτες το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η χτεσινή ημέρα ήταν γεμάτη δράση και μετά από 12 σερί νίκες σε 7 εβδομάδες, οι Immortals λύγισαν χάνοντας χτες το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος. Ας δούμε αναλυτικά όμως τι έγινε σε όλα τα παιχνίδια της χτεσινής ημέρας.

LCS_NA_tickets_800x315_0

Game 1 Team Impluse Vs Team Liquid

Από πολύ νωρίς στο παιχνίδι ξεκίνησε η δράση και τα trades με την TL να καταστρέφει την TIP στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Με πολύ σωστά calls, vision control αλλά και με πολύ καλή παρουσία από τους Piglet και Fenix, η TL έπαιρνε το ένα objective μετά το άλλο χτίζοντας στο 20ο λεπτό μία διαφορά της τάξεως των 7.000 gold. Όσο και να προσπαθούσαν οι TIP δεν μπορούσαν να πετύχουν το παραμικρό, με την TL να φτάνει στο baron buff στο 25ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα οι TL έφτασαν σε μία εύκολη και καθαρή νίκη με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Game 2 Echo Fox Vs Team SoloMid

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ήταν διαφορετικό από το πρώτο μίας και δεν είχαμε τόση δράση στα πρώτα λεπτά. Βέβαια οι TSM κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα μιας και είχαν περισσότερα objective. Το πρώτο μεγάλο fight του παιχνιδιού ήρθε στο 18ο λεπτό με τους TSM να κερδίζουν κατά κράτος τους αντιπάλους τους. Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και μετά οι TSM απλά έψαχναν το επόμενο objective, σκοτώνοντας την FOX στη διαδρομή χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η αρχή του τέλους του παιχνιδιού ήρθε στο 28ο λεπτό με τους TSM να παίρνουν το πρώτο και τελευταίο baron buff του παιχνιδιού. Στα επόμενα τρία λεπτά οι TSM έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Game 3 Immortals Vs Counter Logic Gaming

Κάθε εβδομάδα οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε το παιχνίδι των IMT για να δούμε εάν θα συνεχίσουν το ανίκητο σερί τους. Χτες οι IMT βρήκαν, για πρώτη φορά φέτος, τοίχο απέναντι στους CLG. Το παιχνίδι είχε πάρα πολλές μάχες, trades αλλά και kills από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τους CLG να παίρνουν τα πρώτα από αυτά. Οι IMT δεν φάνηκε να πτοούνται από το μικρό προβάδισμα των αντιπάλων τους και τους ακολούθησαν παίρνοντας μερικά kills και μαζεύοντας τη διαφορά. Οι CLG είχανε τον Darshan μόνιμα στο bot lane να προσπαθεί να μπει στη βάση των IMT ενώ η υπόλοιπη ομάδα έπαιζε ένα συνεχόμενο ξύλο με την αντίπαλη ομάδα. Το έργο αυτό δεν άργησε να αποφέρει καρπούς και στο 28ο λεπτό οι CLG έφτασαν στο πρώτο inhibitor του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε ροντέο, και η ομάδα που θα έπαιρνε το επόμενο team fight θα έφτανε στη νίκη. Οι IMT πήγαν για το baron buff στο 32ο λεπτό κάτι που όμως τους κόστισε ένα nexus tower μίας και ο Darshan, όπως έχουμε ήδη πει δεν έφυγε ποτέ από το bot lane. Στο 41ο λεπτό οι IMT κατάφεραν να σώσουν τη βάση τους στο τελευταίο μόλις δευτερόλεπτο με μόνο το Nexus να στέκεται όρθιο. Στο επόμενο λεπτό οι CLG φτάνουν στη νίκη με τον Darshan να μπαίνει στη βάση και να παίρνει το nexus, αγνοώντας την αντίπαλη ομάδα, ενώ δευτερόλεπτα πριν έχει προηγηθεί ένα εκπληκτικό baron steal από τον Xmithie.

Game 4 NRG Esports Vs Renegades

Το τέταρτο παιχνίδι της ημέρας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους REN που πήραν τα δύο πρώτα kills του παιχνιδιού μέσα στα 3 πρώτα λεπτά. Δυστυχώς όμως για τους ουραγούς του NA LCS, αυτά έμελε να είναι και τα τελευταία της ομάδας. Οι NRG ακολουθώντας μία εξαιρετική στρατηγική κατάφεραν να φτάσουν στο πρώτο inhibitor του παιχνιδιού στο 18ο μόλις λεπτό. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν στο χάρτη παίρνοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 28ο λεπτό έφτασαν και το πρώτο baron buff του παιχνιδιού και δύο λεπτά αργότερα ακολούθησε η νίκη.

Game 5 Cloud9 Vs Team Dignitas

Το τελευταίο παιχνίδι της χτεσινής ημέρας είχε και αυτό πολύ δράση και αρκετά fights από πολύ νωρίς. Οι C9 άρχισαν να καταστρέφουν την αντίπαλη ομάδα, χωρίς να χάνουν ευκαιρία για kill. Στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού οι C9 είχαν φτιάξει μία διαφορά της τάξεως των 10.000 gold. Το παιχνίδι θύμιζε περισσότερο ένα solo queue game με «ντυμένη» LeBlanc, παρά ένα παιχνίδι του NA LCS. Αργά και σταθερά οι C9 αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη.

Επιτέλους κάποιος κέρδισε τους Immortals και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τους. Να τονίσουμε πως οι Immortals ήταν μέχρι χτες, η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που αγνοούσε την ήττα. Φωτιά έχει πάρει η ουρά του βαθμολογικού πίνακα με όλες τις ομάδες εκτός της Renegades, να φαίνονται έτοιμες να δώσουν σκληρή μάχη για να μείνουν στο LCS.

Περισσότερα νέα για το League of Legends