NA LCS Week 7 Day 2 – Προβλέψεις!

Οι προβλέψεις μας για την 2η ημέρα του NA LCS

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η δεύτερη ημέρα της έβδομης εβδομάδας του NA LCS πλησιάζει και μετά το 4/5 χτές αφού έσπασε το αήττητο των Immortals, ας δούμε τι θα δούμε σήμερα!

LCS_NA_tickets_800x315_0

Στι 10 η ώρα Ελλάδος έρχεται η δεύτερη ημέρα του NA LCS λοιπόν,με πολλά συναρπαστικά παιχνίδια στο πρόγραμμα και πλέον χωρίς αήττητη ομάδα!

TiP vs NRG: NRG

Ήττα χτές για τους TiP (4-9) και νίκη για τους NRG (7-6) και βάση δυναμικότητας και ψυχολογίας, πιθανώς θα δούμε ένα εύκολο παιχνίδι για τους NRG.

Cloud9 vs CLG: Cloud9

Τρομερό παιχνίδι αναμένετε εδώ, με τους ισόβαθμους στην 2η θέση με (9-4) ρεκόρ, να κονταροχτυπιούντε για την δεύτερη θέση. Οι Cloud9 παίζουν εκπληκτικά, οι CLG έσπασαν το αήττητο των Immortals, όμως εμείς πιστεούμε πως οι Cloud9 θα υπερισχύσουν απόψε.

Liquid vs TSM: TSM

Οι Liquid (6-7) κέρδισαν ξανά χτές και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για τα Playoffs όμως οι TSM (8-5) παρόλο που έχουν πολλά σκαμπανευάσματα, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους σιγά σιγά και λογικά θα κερδίσουν και σήμερα.

Renegades vs Dignitas: Dignitas

Οι Dignitas (4-9) βρίσκονται στην προτελευταία θέση και αυτό το παιχνίδι απέναντι στους απογοητευτικούς Renegades (1-12) είναι must-win για την προσπάθειά τους για παραμονή στο NA LCS και λογικά δεν θα δυσκολευτούν να κερδίσουν.

Immortals vs Echo Fox: Immortals

Το αήττητό τους έσπασε και το (12-1) είναι γεγονός. Η λογική λέει πως θα ξεσπάσουν σήμερα, απέναντι στους πιο αδύναμους Fox (5-8) αλλά η παρέα του Froggen είναι επικίνδυνη , ειδικά εναντίον ισχυρών αντιπάλων που δέχτηκαν πλήγμα στην ψυχολογία τους.

Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!