Επιστρέφει στο NA ο Santorin

Ο Ευρωπαίος jungler, Santorin, είναι πλέον μέλος της Team Ember.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Ευρωπαίος jungler, Santorin, μετακομίζει στο ΝΑ και εντάσσεται στο roster της Team Embercropped_MSI-20150507-163426-IMG_4295

Ο λόγος για τον Lucas «Santorin» Tao Kilmer Larsen ο οποίος πουλήθηκε στην Team Ember απο την Team Huma. Η πρώην ομάδα του είχε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να πληρώσει του παίκτες της αλλά ούτε το προσωπικό. Ο Larsen θα αγωνιστεί για την Ember στις επόμενες εβδομάδες και με σκοπό να κατακτήσει μια θέση στα LCS.

Το συμβόλαιο του εξαγοράστηκε από την μητρική εταιρία της Team Ember που ονομάζεται Team Elemental. Jungler της Ember αυτή τη στιγμή είναι ο Juan «Contractz» Garcia ο οποίος θα αντικατασταθεί φυσίκα απο τον Santorin. Η αντικατάσταση του Contractz θα γινόταν έτσι και αλλιώς αφού δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο tournament για μια θέση στα LCS όντας ανήλικος. Για να παίξει στα LCS πρέπει να είναι ήδη δεκαεφτά χρονών πριν το πρώτο split και ο Garcia θα κλείσει αυτή την ηλικία πολύ αργότερα μέσα στο χρόνο.

Όμως το ταλέντο του νεαρού jungler δεν θα πάει καθόλου χαμένο καθώς φημολογείται ότι υπάρχει η Ember Academy που θα είναι ένα ακόμα challenger team χτισμένο γύρω απο τον Contractz. Ακόμα βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα γύρω από το μελλόν της καριέρας του αν η Ember κλειδώσει μια θέση στα LCS.

Τώρα ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Santorin είναι ο Mathew «Impaler» Taylor, ο jungler των Renegades : Bandidos. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Taylor. Ο ιδιοκτήτης των Huma φέρεται να θέλει τον top laner των Bandidos και θα βάλει στον πάγκο τον Werlyb.

Περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάει ο Santorin με αυτή την ευκαιρία να μπεί πάλι στα LCS και πως θα αντιμετωπίσει τους TSM αν συμβεί αυτό. Όσο για την Huma, έχουν ήδη απαλαχθεί απο τα καθήκοντα τους ο head analyst, ο manager αλλά και ο head coach της ομάδας. Η Riot κρατάει στα χέρια της το μέλλον της Huma καθώς υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για τα οικονομικά της ομάδας.

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends