Προβλέψεις: NA LCS WEEK 7 Day 1

Το NA LCS έρχεται ξανά απόψε, με την πρώτη ημέρα της έβδομης εβδομάδας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το NA LCS έρχεται ξανά απόψε, με την πρώτη ημέρα της έβδομης εβδομάδας και εμείς σας προσφέρουμε τις προβλέψεις μας μετά το χτεσινό 5/5 LCS_NA_tickets_800x315_0

Συνέχεια λοιπόν απόψε, στις 10 η ώρα Ελλάδος, με το NA LCS και με πολλά συναρπαστικά παιχνίδια και πολύ ενδιαφέρον.

TiP vs Liquid: Liquid

Οι TiP (4-8) βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς θέλουν να αποφύγουν τα relegations, όμως οι Liquid βρίσκονται μια νίκη πιο πάνω οπότε αυτόματα το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η παρέα του Piglet όμως, έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής στο NA LCS, αλλά το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Echo Fox vs TSM: TSM

Το momentum λέει Echo Fox (5-7) αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το ρόστερ των TSM (7-5). Παιχνίδι για γερά νεύρα αναμένεται με τους superstars των TSM να μην μπορούν να δέσουν σαν ομάδα και να χάνουν έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Αντίθετα η παρέα του Froggen πήρε τα πάνω της και βαδίζει σε τροχιά playoff. Το παιχνίδι λογικά θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό και εκπλήξεις.

Immortals vs CLG: Immortals

Παιχνίδι που θυμίζει… ή τώρα ή ποτέ. Και πράγματι, αν δε χάσουν τώρα οι Immortals (12-0) από τους δεύτερους CLG (8-4) τότε από ποιόν θα χάσουν; Η ομάδα των Huni και Reignover έχει πάρει φωτιά και το συγκλονιστικό θα είναι αν η δυάδα τελειώσει δεύτερο split αήττητοι. Το παιχνίδι μπορεί να πάρει φωτιά αν παρουσιαστούν σοβαροί οι CLG, αλλά ποιος θα πόνταρε εναντίον των πρωτοπόρων?

NRG vs Renegades: NRG

Οι Renegades (1-11) κάνουν πολύ απογοητευτική πορεία και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την απομάκρυνση από το NA LCS, την ώρα που οι NRG  (6-6) βρίσκονται σε τροχιά playoffs και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν σήμερα.

Cloud9 vs Dignitas: Cloud9

Αν και παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους, οι Dignitas (4-8) μάλλον δεν θα προλάβουν τα Playoffs και σήμερα απέναντι στους Cloud9 (8-4) οι οποίοι κυνηγάνε την δυάδα, μάλλον τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτούς. Ωστόσο ίσως δούμε ανοιχτό παιχνίδι αλλά η παρέα του Hai δεν χαριστεί!

Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!