Προβλήματα στους Huma! Πουλάει τον Santorin;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση από το Challenger Series της Ευρώπης

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση από το Challenger Series της Ευρώπης, για την team Huma, να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και να ψάχνει λύσεις για αυτά! Μέσα στις λύσεις σκέφτονται και το να παραχωρήσουν τον Santorin2533a5f966236c66cd3ba90b1fd6ee1d

Μια από τις καλύτερες ομάδες στο EU challenger series λοιπόν, η  Kuma, κινδυνεύει έως και με διάλυση λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Η ομάδα καθυστερεί μόνιμα τις πληρωμές των παικτών της και δυσκολεύεται πολύ ακόμα και στο να βρει πόρους για να συντηρήσει την ομάδα σε θέματα όπως διαμονή κτλπ.

Και αν δεν διαλυθεί τότε μπορεί απλά να αρχίσει να πουλάει παίκτες μήπως και καταφέρει να σωθεί.

Ο owner, Behdad Jaafarian, όταν προσέλαβε τον προπονητή Karl “Dentist” Krey του είχε πει πως άξιζε να δουλέψει για την Kuma. Παράλληλα ο general manager, Nicole Manning, έδινε υποσχέσεις πως η ομάδα θα μπορέσει να εξασφαλίσει το ποσό των $300.000 τον χρόνο από σπόνσορες!

Έτσι ο προπονητής πήρε 5 πρώην επαγγελματίες παίχτες, τους Werlyb ,Godbro ,HolyPhoenix, je suis kaas και βεβαίως, σαν jungler το μεγάλο όνομα Santorin από τους TSM.

Τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο όμως, παρόλο που η ομάδα τα πήγαινε εξαιρετικά, τα προβλήματα ξεκίνησαν και οι πληρωμές των παιχτών καθυστέρησαν πολύ περισσότερο από την 1η του μήνα που είχαν συμφωνήσει. Έτσι ανέλαβε η Riot Games, βρίσκοντας τις παρατυπίες στα συμβόλαια και βάζοντας την ομάδα να τα ξαναφτιάξει, με σκοπό να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Challenger series.

Όπως ήταν λογικό, ο Werlyb και ο Santorin ήταν πολύ δυσαρεστημένοι και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο general manager παράτησε την ομάδα στα μέσα του Ιανουαρίου χωρίς να δώσει καθόλου χρήματα, αντίθετα με όλα όσα είχε υποσχεθεί. Στη συνέχεια, ήρθαν κι άλλα προβλήματα όπως διαμονή στο Βερολίνο για τους αγώνες, προπονήσεις της ομάδας σε  bootcamp κτλ. Ξεκίνησαν έτσι κάποιες προτάσεις για πώληση της ομάδας, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Σαν λύση, αρχικά προσπάθησε να μοιραστεί με κάποιον τα έξοδα της ομάδας αλλά, απέτυχε.

Με αυτό τον τρόπο φτάνουμε στην τελευταία λύση, να πουληθούν παίχτες. Και μια καλή περίπτωση θα ήταν αυτή του Santorin, ο οποίος μπορεί να πουληθεί στο NA σε πολύ καλή τιμή. Ακόμα και η Team Ember προσέφερε $100.000 για να πάρει τον παίχτη έξω από το συμβόλαιο και την ομάδα του και πληροφορίες θέλουν τον Santorin να δέχεται αυτή την πρόταση.

Μένει να δούμε λοιπόν, ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας αλλά και των παιχτών της!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!