Στον πάγκο ο Altec, παίρνει τη θέση του ο LOD

Ο LOD θα παίξει στην θέση του Altec για του δύο επόμενους αγώνες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο LOD θα παίξει στην θέση του Altec για του δύο επόμενους αγώνες

c348668398b339bffc8eec68509ddbcd

Για τα games ενάντια στους Renegades και την Team Impulse αποφασίστηκε ότι ο Benjamin «LOD» DeMunck θα πάρει την θέση του Johnny «Altec» Ru. Οι λόγοι για αυτή την απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αλλά ο Altec πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει αυτή την αλλαγή.

Ο head coach των NRG Tadayoshi «Hermit» Littleton μίλησε για το γεγονός σε σχετικό tweet.

Σήμερα το πρωί ο Altec ξεκαθάρισε ότι η απόφαση ήταν δική του, μέσω του twitter.

Ο LOD δεν ανήκει στο roster των NRG αλλά είναι το ad carry της challenger team Ember. Δεν είναι η πρώτη φορά που πάει δανεικός σε μια ομάδα του LCS καθώς έχει παίξει στους Renegades στην θέση του Freeze όταν εκείνος είχε προβλήματα με την visa του. Επίσης αγωνίστηκε και στους Echo Fox μαζί με τους συμπαίκτες τους από την Ember που ήταν και εκείνοι δανεικοί.

Οι NRG με score 6-6 χρειάζονται βελτιώσεις στο roster τους και ήδη υπάρχουν σενάρια αντικατάστασης του jungler της ομάδας Garen «Moon» Holgate. Ο IWillDominate θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση και έχει συναντηθεί με την διεύθυνση των NRG αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα.

Η αλλαγή του ad carry έστω και αν αυτή είναι προσωρινή, ίσως βοηθήσει την ομάδα να πάρει κάποιες νίκες και να ανέβει το ηθικό. Αν όντως έρθει ο IWillDominate και παραμείνει ο LOD σαν βασικός θα είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν για καλύτερες εμφανίσεις. Η εμπειρία που θα φέρει στην ομάδα ο Dominate, αν κλείσει η συμφωνία, ίσως είναι ο καταλυτικός παράγοντας για την συνέχεια τους στα LCS.

Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ομάδες της κατάταξης και είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσουν τυχόν αλλαγές στο line up τους.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
, ,