Η Intel δημοσίευσε το line-up για το CS:GO

Η πρόσκληση της Intel στο τουρνουά CS: GO που θα γίνει στο Katowice

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η πρόσκληση της Intel στο τουρνουά CS: GO που θα γίνει στο Katowice -μόνο με γυναικείες ομάδες- με έπαθλο $ 30.000, επιβεβαιώνει το line-up 

event_venue_3

Όλες οι γυναικείες ομάδες, για το τουρνουά Intel Challenge 2016 με το έπαθλο των 30.000 δολαρίων, που θα γίνει στο Katowice της Πολωνίας έχουν επιβεβαιωθεί. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τόσο η Intel όσο και η ESL θα φιλοξενήσουν το Intel Challenge, στο πλαίσιο του τουρνουά Intel Extreme Masters Katowice στη Spodek Arena και στα παρακείμενα Expo Hall. Μια προσπάθεια να ενισχύσουν υγιείς και χωρίς αποκλεισμούς χώρους για τις γυναίκες στο gaming.

Με οκτώ ομάδες από όλο τον κόσμο, ο ανταγωνισμός θα εξελιχθεί στο Katowice, στην Πολωνία, με τα play-off να προβάλλονται στο χώρο ΙΕΜ Expo την Κυριακή, 6 Μαρτίου. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω Twitch.tv.

Οι προκριθείσες ομάδες :

Οι παρακάτω ομάδες προκρίθηκαν για το Intel Challenge Katowice 2016:

* EXERTUS (Ευρώπη) – Μια ομάδα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, της οποίας το line-up περιλαμβάνει αρκετούς παίκτες από την ομάδα CM Storm, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο 2015 Intel Challenge Katowice.
* Doemouth (Ευρώπη) – Σχετικά νεοεισερχόμενοι στην σκηνή: η Doemouth έχει πάρει μερικές νίκες στο προηγούμενο έτος ενώ έπαιζει με την επωνυμία Melty eSports Club.
* Team Karma (Βόρεια Αμερική) – Μια εμπειροπόλεμη ομάδα από την Αμερική, που βρέθηκε σε υψηλές θέσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα γυναικών κατά τη διάρκεια του 2015.
* Santos.Dexterity (Λατινική Αμερική) – Ελπιδοφόρα νεοεισερχόμενη ομάδα η οποία ελπίζει να πάρει μαζί της στην Βραζιλία τον νικητήριο τίτλο.
* Elysium (Ασία) – Μια ισχυρή ομάδα από την Κίνα που είναι πρόθυμη να αποδείξει πόσο καλή είναι στην διεθνή σκηνή.

event_venue_1

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι παραπάνω ομάδες θα ενωθούν με τις ακόλουθες προσκεκλημένες ομάδες στο διαγωνισμό στο Katowice:

* WRTP (Ευρώπη) – WRTP, πρώην Games4U, έχει τρεις πρωταθλήτριες από το Intel Challenge Katowice 2015 από την Bad Monkey Gaming ως μέρος του line-up της, και με επικεφαλής την αρχηγό Julia «Juliano» Kiran.

* Η ομάδα ACER (Ευρώπη) – με επικεφαλής την Laura «NSTY» Déjou. Η Team ACER βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό , έχοντας επίσης και τον τίτλο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών του 2014.

* CLG Red (Βόρεια Αμερική) – Μάχιμες του CS: GO και πρώην παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Επικεφαλής η Christine «Potter» Chi, η οποία στο παρελθόν έπαιξε κάτω από την σημαία των UBINITED.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.