Ηearthstone: Αποκαλύφθηκαν οι νέες αλλαγές (;)

Πριν ανακοινώσει, επίσημα, η Blizzard τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται, ήδη έχουν διαρρεύσει κάποια στοιχεία για το ποιες πιθανόν θα είναι αυτές.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πριν ανακοινώσει, επίσημα, η Blizzard τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται, ήδη έχουν διαρρεύσει κάποια στοιχεία για το ποιες πιθανόν θα είναι αυτές.

hearthstone1

Έχουν γίνει ήδη γνωστές από τις αρχές Φεβρουαρίου, στους fan του Hearthstone, οι προσθήκες του νέου format Standard και Wild αλλά και του επερχόμενου expansion και οι αλλαγές είναι αναμενόμενες. Οι επίσημες ανακοινώσεις που γνωρίζουμε έχουν να κάνουν με το Standard mode στο οποίο δεν θα είναι διαθέσιμες οι κάρτες του adventure Curse of Naxxramas και του expansion Goblins VS Gnomes και μετατροπή των Basic Cards.

Aαπαντήσεις στις απορίες των εκατομμυρίων χρηστών του παιχνιδιού, ήρθε να δώσει το Polygon. Έως τώρα είχαμε συνηθίσει η Blizzard να κάνει release εναλλάξ τα expansion και τα adventures. Αυτό δεν θα ισχύει πλέον αφού φέτος θα κυκλοφορήσουν δυο expansions και συγκεκριμένα το ένα στην αρχή της χρονιάς και το άλλο στο τέλος της. Επίσης, θα βγει και ένα adventure, λογικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού όπως είχε γίνει και με το Black Rock Mountain.

kkraken

Επίσης, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των καρτών που ενδέχεται να δουν κάποια αλλαγή. Ας ξεκινήσουμε από τις κάρτες του Druid, που είναι ένα από τα πιο δυνατά class αυτή την στιγμή στο παιχνίδι. Oι βασικές του κάρτες θεωρούνται από το community του παιχνιδιού πολύ δυνατές και για αυτό μάλλον ήρθε η στιγμή για κάποια nerf. Η Blizzard λοιπόν πιθανόν να έχει στοχεύσει να αλλάξει κάρτες όπως ο Ancient of Lore και o Keeper of the Grove. Τώρα, σχετικά με τις neutral cards μάλλον θα δούμε nerfs στον Knife Juggler (γνωστός για το εκνευριστικά μαχαίρια του) και στον Leper Gnome.

Όπως και να’χει κάνουμε υπομονή για τις επίσημες ανακοινώσεις της Blizzard μιας και μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις αυτόν τον μήνα στο Hearthstone.

hsinvit1

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft