Τι (μπορεί) να δούμε απόψε στο EU LCS

Η έκτη εβδομάδα του EU LCS έρχεται σήμερα με προβλέψεις για μεγάλα παιχνίδια και πολλές συγκινήσεις .

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η έκτη εβδομάδα του EU LCS έρχεται σήμερα με προβλέψεις για μεγάλα παιχνίδια και πολλές συγκινήσεις .

Top EU LCS Storylines Summer 2015 Title

Στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ξεκινάει σήμερα η 6η εβδομάδα του EU LCS, με τον χορό τον παιχνιδιών να αρχίζει με το Elements vs Origen!

Elements vs Origen: Origen

Παιχνίδι για γερά νεύρα αναμένεται να είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ στους Origen (5-5) και τους Elements (4-6) και μάλιστα μεγάλης σημασίας βαθμολογικά, στην μάχη για τα playoffs! Η ομάδα του xPeke θα παλέψει απέναντι στην παρέα του MrRallez και θεωρητικά είναι τα φαβορί, με τον marksman των Origen,τον Zven,να αποτελεί βαρόμετρο! Σίγουρα οι Origen βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση και με την αποχώρηση του προπονητή τους αλλά παραμένουν το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι! Μεγάλη σημασία θα παίξει στο αποτέλεσμα και το draft pick/ban phase!

Roccat vs Splyce: Splyce

Στην συνέχεια οι νεοφώτιστοι Splyce (3-7) καλούνται να μείνουν σε τροχιά παραμονής στο EU LCS και μεγάλης σημασίας είναι το σημερινό παιχνίδι καθώς απέναντι στους τελευταίους Roccat ( 1-9 ) πρέπει να κερδίσουν! Η παρέα του Betsy βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δε μπορούν να βρουν την συνοχή τους και θεωρητικά είναι το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι!

Unicorns vs Giants:  Unicorns

Οι UOL ( 7-3) είναι σε μια εξαιρετική χρονιά παρά την απουσία του Diamondprox και καλούνται να συνεχίσουν το κυνήγι της κορυφής με ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στους ουραγούς Giants (1-9) και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα στο να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι!

Fnatic vs G2 esports: Fnatic

Η έκπληξη ίσως της φετινής χρονιάς και πρωτοπόροι G2 ( 8-2) καλούνται να δείξουν σήμερα ότι δεν είναι μια.. φούσκα που θα σκάσει απέναντι στους Fnatic (6-4) οι οποίοι παραμένουν Fnatic παρόλο που δυσκολεύονται φέτος! Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και κρίσιμο ,καθώς οι μεν ομάδα του Rekkles θέλει να πλησιάσει την κορυφή και να βρει την ψυχολογία της, από την άλλη η ομάδα του Ocelote θέλει να συνεχίσει να είναι στην κορυφή του EU LCS. Πιστεύουμε πως αυτό το παιχνίδι θα πάει στους Fnatic, που έχουν τεράστια εμπειρία από τέτοια παιχνίδια!

Team Vitality vs H2K: H2K

Ένα ακόμα σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι θα κλείσει την σημερινή ημέρα με τους H2K (8-2) να ρίχνονται στην μάχη απέναντι στους Vitality (7-3) ! Η ομάδα του Forg1ven θέλει να παραμείνει στην κορυφή ενώ η παρέα του Cabochard και των υπολοίπων μεγάλων ονομάτων του EU LCS θέλει να τους φτάσουν! Λογικά πάντως θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιστεύουμε πως στο τέλος, οι H2K θα κερδίσουν σήμερα!

Το μόνο σίγουρο; Θα είναι μεγάλα παιχνίδια, αναμένουμε τα αποτελέσματα και σας ευχόμαστε καλή απόλαυση!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!