Το νέο Patch του Guild Wars 2

Το νέο patch του Guild Wars 2, ανάμεσα σε άλλα, δίνει και την δυνατότητα στους παίχτες να πετούν μαγευτικά στους ουρανούς όπου αυτοί επιθυμούν.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το νέο patch του Guild Wars 2, ανάμεσα σε άλλα, δίνει και την δυνατότητα στους παίχτες να πετούν μαγευτικά στους ουρανούς, όπου αυτοί επιθυμούν

Guild-Wars-2-gw2-giga

Το mechanic της πτήσης (gliding), πρωτοπαρουσιάστηκε στους παίκτες στο νέο expansion Heart of Thorns, στην περιοχή Maguuma Jungle, και έχει πλέον προστεθεί σε όλες τις περιοχές εξαιρουμένου των dungeon, τα story instances και όποιες άλλες περιοχές που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η δυνατότητα πτήσης άδικα.

Οι Commanders μπορούν πλέον να προάγουν Lieutenants στα τάγματα τους, για να οδηγήσουν μικρότερες ομάδες, καθώς ο αρχηγός κάθετε πίσω δίνοντας εντολές και τοποθετώντας markers.

Το Shatterer World Boss στις Blazeridge Steppes θα έχει κάποια καινούργια κόλπα στο τεράστιο μανίκι του που θα κάνει wipe το raid crew τουλάχιστον δυο τρεις φορές πριν καταφέρετε να το νικήσετε, αποκτώντας τα δύο rare αντικείμενα που πλέον θα ρίχνει εγγυημένα.

Το Eldvin Monastery, θα ανοίξει ένα Brew of the Month Club όπου οι hipster φίλοι σας θα μπορούν πλέον να σνομπάρουν για την μπύρα και online. Δοκιμάστε τις δώδεκα ποικιλίες και διεκδικήστε έναν τίτλο ανάμεσα στα πολλά άλλα δώρα που προσφέρονται.

Αν επιθυμείτε να δείτε όλες τις αλλαγές στο balance, αλλά και τα bug fixes που φέρνει το νέο patch του Guild Wars 2, μπορείτε να διαβάσετε τα Patch Notes εδώ.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Guild Wars 2