Προβλήματα με την VISA για τον H2K Ryu

Ένα από τα μίζωνα ζητήματα της Esports σκηνής είναι η κάρτα άδειας παραμονής και εργασίας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα από τα μίζωνα ζητήματα της Esports σκηνής είναι η κάρτα άδειας παραμονής και εργασίας σε μία χώρα, γνωστή και ως VISA


16557241011_f86d3a49f7_k

Τον τελευταίο καιρό, παρόλο που η σκηνή έχει γιγαντωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φέρει έναν άλλον αέρα επαγγελματισμού, το ζήτημα αδειών παραμονής σε ξένες χώρες αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα για αρκετούς οργανισμούς ανά τον χώρο. Ειδικά την φετινή χρονιά υπήρξαν δεκάδες τέτοιου είδους προβλήματα σε ολόκληρη τη σκηνή.

Ένα από αυτά εμφανίστηκε και πριν λίγα εικοσιτετράωρα στην Ευρώπη και την ομάδα του έλληνα ALL STAR στο League of Legends, Forg1ven και αφόρα τον συμπαίκτη του και Mid Laner της H2K τον Ryu.

O Ryu «Ryu» Sang-ook με καταγωγή από την Κορεά, αντιμετώπισε και στο παρελθόν ένα τέτοιο ζήτημα το οποίο αφορούσε την άδεια παραμονής του στην Ευρώπη, και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι όλα είχαν λυθεί ήρθε πάλι το ίδιο θέμα να πλήξει τον οργανισμό, αλλά και τον παίκτη. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες δεν θα αγωνιστεί στην τρίτη εβδομάδα του LCS ο γνωστός Mid Laner και τη θέση του θα αναλάβει ο Marcin «SELFIE» Wolski τον οποίο προσέλαβαν προσωρινά από την Echo Fox.

To μέλλον του παίκτη για το EU LCS είναι στον αέρα και δεν γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα το τι ακριβώς θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο οργανισμός τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καταβάλει μέγιστες προσπάθειες για την επίλυση του ζητήματος και την ομαλή επανένταξη του παίκτη στην Ευρωπαϊκή επαγγελματική σκηνή του League of Legends.

Περισσότερα νέα για το League of Legends