Το FPS Walking Dead αναβλήθηκε για το 2017

Το FPS της Overkill «Walking Dead» θα είναι έτοιμο μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2017

Το FPS της Overkill «Walking Dead» που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι του 2014 δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Overkill's Walking Dead

Overkill’s FPS Walking Dead

Η Overkill είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι του 2014 ότι είχε αρχίσει την ανάπτυξη ενός co-op FPS, « με στοιχεία δράσης, παινχιδιού ρόλων, τρόμου, επιβίωσης, και stealth », βασισμένο στο The Walking Dead. (Το κόμικ όχι την τηλεοπτική σειρά.) Αυτό ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει κάποια στιγμή φέτος, αλλά η μητρική της Overkill η Starbreeze Studios λέει τώρα ότι δεν θα είναι διαθέσιμο παρά μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Αυτή είναι μια σημαντική καθυστέρηση πέρα από κάθε μέτρο, αλλά ο λόγος είναι σημαντικός. Η αιτία της αναβολής ήταν κρυμμένη σε μια εκτεταμένη ανακοίνωση μιας επενδύσεως του ποσού των 40 εκατομμυρίων δολλαριών στην Starbreeze από την κορεατική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Smilegate, η οποία δίνει στην Starbreeze δικαιώματα για να αναπτύξει ένα νέο co-op FPS με βάση το franchise του Crossfire για τις δυτικές αγορές, και θα επιτρέψει επίσης να διαθέσει στην αγορά το Payday 2 και το The Walking Dead στην πλατφόρμα της Smilegate στην Ασία.

Υπάρχουν και άλλα επιχειρησιακά στοιχεία στη συμφωνία, αλλά το κομμάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι ότι αυτή η επένδυση στην Starbreeze θα σημαίνει ένα μεγαλύτερο (και, ελπίζουμε, καλύτερο) παιχνίδι με ζόμπι από την Overkill. Υπάρχουν και άλλα επιχειρησιακά στοιχεία στη συμφωνία, αλλά το κομμάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι ότι αυτή η επένδυση στην Starbreeze θα σημαίνει ένα μεγαλύτερο (και, ελπίζουμε, καλύτερο) παιχνίδι με ζόμπι από την Overkill. « Το FPS The Walking Dead της Overkill θα αναπτυχθεί με περισσότερο περιεχόμενο, όπου θα υπάρχει και μια ασιατική εκδοχή για ταυτόχρονη διάθεση με την δυτική εκδοχή », ανακοίνωσε η Starbreeze.

Για να μεγιστοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες οι Starbreeze, 505 Games και Skybound έχουν αποφασίσει να διαθέσουν το παιχνίδι σε όλες τις αγορές κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Οι εταίροι είναι πεπεισμένοι ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία, θα μεγιστοποίησει τα εσόδα και θα το ενδυναμώσει σαν κεντρικό προϊόν για την επόμενη δεκαετία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι η Overkill μπορεί να αντέξει οικονομικά να δώσει στο FPS Walking Dead μια κατάλληλη συνέχεια επίσης.

πηγή: pcgamer.com

Περισσότερα νέα για το The Walking Dead

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.