Τα bugs του Patch 6.1!

Ας δούμε τα bugs στους server της Ευρώπης EUNE/EUW

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ας δούμε τα bugs στους server της Ευρώπης EUNE/EUWAkali_Nurse_Splash

Live το Patch 6.1 που εισήγαγε στο παιχνίδι το νέο Champion Select και μαζί με αυτό μερικά bugs τα οποία θα δούμε τώρα μαζί. Μην ανησυχείτε δεν υπάρχει κάποιο game breaking bug απλά μερικά πράγματα που θα χρειαστούν hotfix. Όσοι από εσάς έχουν παίξει Caitlyn θα έχουν παρατηρήσει ότι το Yordle Snap Trap (W) δίνει vision σε εσάς και τους συμπαίκτες σας όταν το χρησιμοποιείτε, ένας παίκτης από τον δυτικό server της Ευρώπης είδε πως το skill αυτό δίνει vision γύρω από το hitbox:

Ένα πιο σοβαρό bug καλείται να αντιμετωπίσει η Riot καθώς ένας summoner του EUNE αφού έκανε restart το παιχνίδι ο client επέστρεψε στην παλιά μορφή, επίσης η friend list δεν ανταποκρινόταν. Δείτε την σχετική εικόνα:

Τα προβλήματα ποτέ δεν σταματούν όπως φαίνεται, σε μερικούς παίκτες ο client σταματάει να λειτουργεί όταν προσπαθούν να κάνουν queue up σε οποιοδήποτε mode του παιχνιδιού, ακόμα και αν προσπαθήσουν να αλλάξουν το avatar τους. Σε κάποιους ο client σταματάει να δουλεύει όταν τελειώσουν το game τους. Σε κάποιους – ακόμα πιο άτυχους – όταν προσπαθήσουν να τρέξουν το παιχνίδι σταματάει να λετουργεί ο kernel και δεν μπορούν να κάνουν log in.

Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά bugs στους servers της Ευρώπης μέχρι στιγμής και ελπίζουμε να μην συναντήσει κανείς μας κάτι άλλο που να κάνει χειρότερο το game experience.Good luck summoners.

Πηγή: https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/40x1mw/61_patch_bugs_megathread/

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends