NA LCS: Νίκη για την CLG, έγραψε ιστορία η Remi

Η CLG επικράτησε της TSM και η Remi έγινε η πρώτη γυναίκα που παίζει σε LCS

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

ΝΑ LCS Spring Split, Day 1: Η Counter Logic Gaming επικράτησε της Team SoloMid και λίγο αργότερα η Remi έγινε η πρώτη γυναίκα που παίζει σε LCS

NA_LCS_header_bg_800x315px-cΤι κι αν ήταν αουτσάιντερ; Η Counter Logic Gaming επικράτησε της «αιώνιας» αντιπάλου της (TSM) και έκανε το 1-0 στο Spring Split. Νίκες για τις τέσσερις νέες ομάδες του LCS, με εκείνη των Renegades να ξεχωρίζει καθώς είχαμε την πρώτη εμφάνιση κοπέλας – η 20χρονη Maria «Remi» Creveling – σε αυτό το επίπεδο.

Team SoloMid vs. Counter Logic Gaming

Στο πλέον κλασικό ντέρμπι της αμερικανικής σκηνής, η ΤSM αντιμετώπισε την CLG, με την πρώτη να είναι το ξεκάθαρο φαβορί λόγω των μεγάλων μεταγραφών που πραγματοποίησε. Στο πρώτο 25λεπτο είδαμε τις δύο ομάδες να μάχονται για το προβάδισμα (το οποίο άλλαξε χέρια αρκετές φορές). Κάποια σοβαρά λάθη από πλευράς TSM έδωσαν την ευκαιρία στην CLG να «χτίσει» μια διαφορά 4k gold πριν το μισάωρο, ενώ από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε ο τέταρτος δράκος και το baron buff, το αουτσάιντερ έμοιαζε φαβορί. Η νίκη για τον Aphromoo και την παρέα του ήρθε μετά από ένα κακό fight γύρω από το baron pit που άφησε τον Bjergsen να υπερασπιστεί nexus-nexus turrets απέναντι σε δύο αντίπαλα μέλη (δεν τα κατάφερε). Stixxay και Xmithie έκαναν τη διαφορά για τους νικητές.

Cloud9 vs. Immortals

Eντυπωσιακή η πρεμιέρα των Immortals στο NA LCS καθώς επικράτησαν εύκολα των Cloud9 μετά από 27 λεπτά στο rift. Με τον Wilturtle να κάνει πράγματα και… θάματα (11/1/4 με Lucian και ένα quadra kill στο φινάλε) η νίκη ήρθε πολύ εύκολα για τη νεοσύστατη ομάδα.

Dignitas vs. NRG

Mε νίκη συνοδεύτηκε και η πρώτη εμφάνιση της NRG Esports στο LCS. Θύμα της, η Team Dignitas που από ένα σημείο και μετά απλά προσπαθούσε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι. Το κατάφερε για 40 λεπτά, όμως ένα fight που κράτησε πιο πολύ (πρόλαβαν να φτάσουν οι GBM και Cris για να «καθαρίσουν»)  από όσο θα θελαν οι παίκτες της DIG, ήταν αρκετό για να έρθει η καταστροφή του nexus και η νίκη για το νέο μέλος του NA LCS.

Renegades vs. Team Liquid

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ομάδες της pre-season ήταν εκείνη των Renegades. Λίγο η επιστροφή του AlexΙch σε LCS, λίγο η συμμετοχή της Remi που έγινε η πρώτη γυναίκα που παίζει στο κορυφαίο επίπεδο, το hype ήταν μεγάλο! Στο μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι της βραδιάς η νεοφώτιστη ομάδα χρειάστηκε 1 ώρα και 1 λεπτό – καθώς και ένα baron steal (το πιο «χαλαρό» που έχουμε δει) από τον Crumbz – για να επικρατήσει της TL (που ήταν σταθερά πίσω στο gold από πολύ νωρίς). Eντυπωσιακός ο Freeze, που παίζοντας Kalista ολοκλήρωσε το game με 11/2/7 και 100% συμμετοχή στα kills.

Echo Fox vs. Team Impulse

Το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι είχε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτά που προηγήθηκαν: νίκη για την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα! Οι Echo Fox του Froggen, ήταν μια «σκάλα» πάνω από την Team Impulse και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε LCS.

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας (με έντονα γράμματα οι νικητές, με κλικ βλέπετε τα στατιστικά)

Περισσότερα νέα για το League of Legends