Ο κόσμος των Pokemon σε Unreal Engine 4

Ένας φανατικός οπαδός, έχει αναδημιουργήσει προσεκτικά τον κόσμο των Pokemon χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Unreal Engine 4

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Ένας φανατικός οπαδός, έχει αναδημιουργήσει προσεκτικά τον κόσμο των Pokemon χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Unreal Engine 4

Kanto

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Preston Dunagan, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο μας δείχνει το μοντέλο της περιοχής Kanto, που δημιούργησε, όπου εκατομμύρια εκπαιδευτές εξερεύνησαν στις κασέτες Pokemon Red / Blue. Το μοντέλο περιέχει αμέτρητες λεπτομέρειες από το αρχικό παιχνίδι Pokemon, συμπεριλαμβανομένου του Celadon Game Center, το SS Anne και το τρομακτικό Pokemon Tower στην πόλη Lavender. Ο χάρτης που αναδημιούργησε ο Dunagan, περιλαμβάνει ακόμη και το περίφημο φορτηγό στην πόλη Vermillion (το μοναδικό αυτοκίνητο που υπήρχε στις κασέτες), όπου φημολογούταν ότι κάτω από αυτό κρυβόταν το Mew. Σύμφωνα με το βίντεο, ο Dunagan δημιούργησε αυτό το μοντέλο μετρώντας κάθε βήμα της περιοχής Kanto από το αρχικό παιχνίδι. Το μοντέλο αυτό του πήρε πάνω από 7 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Το Kanto βασίζεται στην ομώνυμη περιοχή της Ιαπωνίας, με περιοχές στο παιχνίδι, που αντιστοιχούν στον πραγματικό κόσμο. Οι πόλης Celadon και Saffron, βασίζονται και οι δύο στην ιαπωνική πρωτεύουσα Τόκιο, ενώ η πόλη Vermillion, βασίζεται στη Γιοκοχάμα, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ιαπωνίας. Η περιοχή Κάντο, έχει εμφανιστεί στα περισσότερα παιχνίδια Pokemon μέχρι σήμερα, μετρώντας 10 διαφορετικές εκδόσεις.

Pokmone-New-Nintendo-3DS

Οι οπαδοί των Pokemon, θα είναι σε θέση να εξερευνήσουν την περιοχή Kanto για ακόμα μία φορά τον επόμενο μήνα, με την επανακυκλοφορία των Pokemon Red, Blue και Yellow στις 27 Φεβρουαρίου για 3DS μέσω Virtual Console. Οι τιμές τους θα είναι $9.99 η μία, ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα επετειακό Nintendo 3DS στα $199.99, με τις Red και Blue ήδη εγκατεστημένες σε αυτό.

Περισσότερα νέα για το Pokemon Red/Blue/Yellow

Nothing is true. Everything is permitted.