Οι Power Rangers αντικαθιστούν τους Alliance στο Starladder|i-League

Το 2016 δεν μπήκε ιδιαίτερα ευχάριστα για την Dota 2 ομάδα, που θα απέχει από το Starladder|i-League

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το 2016 δεν μπήκε ιδιαίτερα ευχάριστα για την Dota 2 ομάδα, που θα απέχει από το Starladder|i-League

alliance at WCA kelly twitter

Μόλις μερικές ώρες μας χωρίζουν από τη 13η edition του Starladder|i-League και τα αναπάντεχα συμβάντα έχουν ήδη αρχίσει, με τους Alliance να αντικαθίστανται χωρίς προειδοποίηση.

Τη συμμετοχή των Alliance στο τουρνουά εμπόδισαν τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και οι διοργανωτές. Χθες, στις 12 Ιανουαρίου, υποτίθεται πως τόσο οι Alliance όσο και οι Fnatic θα έφταναν στο Minsk, στη Λευκορωσία, αλλά λόγω χιονοθύελλας, όλες οι πτήσεις προς Minsk ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν.

Και οι δύο ομάδες ενημέρωναν στο Twitter σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση, με τους Alliance να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα, αφού οι Fnatic έφτασαν κάποια στιγμή στη Λιθουανία, από όπου επιβιβάστηκαν σε μια πτήση προς Μόσχα και τελικά έφτασαν στη Λευκορωσία πριν περίπου 2 ώρες.

Οι Alliance τελικά κατάφεραν να βρουν έναν τρόπο για να φτάσουν στο Minsk, έστω και αν αυτό προϋπέθετε να πετάξουν μέσω Βιέννης, όμως σε αυτό το σημείο οι περιπέτειές τους πήραν περίεργη τροπή. Οι διοργανωτές του Starladder|i-League αποφάσισαν, όσο η Dota 2 ομάδα βρισκόταν εν πτήση, να αντικαταστήσουν τους Alliance με τους Power Rangers, χωρίς να αλλάξουν το πρόγραμμα του τουρνουά.

Αντιδράσεις υπήρξαν στο Twitter, κυρίως εκ μέρους της Kelly, πρώην manager της ομάδας, η οποία έφτασε σε σημείο να επικοινωνήσει με τη Valve προκειμένου να δώσει λύση στους Alliance. Η πλειοψηφία του κοινού της Dota 2 εξέφρασε δυσαρέσκεια προς τους διοργανωτές και θεώρησε απαράδεκτη τη στάση που τήρησαν.

Εν τέλει, οι Alliance θα παίξουν εναντίον των Evil Geniuses σήμερα, 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των opening series του τουρνουά.

Πηγή: GosuGamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.