Οι Bob Ross Fan Club «ανεβαίνουν» στο Heroes of the Storm

Η ομάδα Heroes of the Storm που σχολιάστηκε στα τέλη του 2015, μπαίνει δυναμικά στο…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ομάδα Heroes of the Storm που σχολιάστηκε στα τέλη του 2015, μπαίνει δυναμικά στο 2016 με μια σημαντική νίκη

heroes-rising-main-floor-heroes-of-the-storm-hots-crowdfunded-event-mmogames-moba-text

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είδαμε στο τουρνουά Heroes Rising έναν σπουδαίο τελικό με τους παγκόσμιους πρωταθλητές του Heroes of the Storm, Cloud9, να αντιμετωπίσουν τους ανερχόμενους Bob Ross Fan Club. Η μάχη αυτή έληξε με νικητές τους Bob Ross Fan Club, οι οποίοι έφεραν το 3-2 ενάντια στους Cloud9.

Το τουρνουά αυτό βρήκε και τις δύο ομάδες με καινούρια lineups. Αφού οι Cloud9 πήραν από τους Bob Ross Fan Club τον Taylor «Arthelon» Eder, η ομάδα απάντησε συμπεριλαμβάνοντας στο roster της τον Fan Yang, νικητή του Heroes of the Dorm.

Στην πρώτη τους αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο, οι Cloud9 κέρδισαν με σκορ 2-0, αν και το δεύτερο game αποδείχτηκε μάχη σώμα με σώμα. Αφού οι Cloud9 νίκησαν τους Panda Global, και τους παλιούς τους ανταγωνιστές, Tempo Storm, έφασαν στον τελικό αήττητοι. Οι Bob Ross Fan Club πέρασαν από το losers’ bracket, όπου αντιμετώπισαν τους SK Gaming, COGnitive Gaming, Murloc Geniuses, και Tempo Storm, για να φτάσουν στον τελικό.

Στην τελική μονομαχία, οι Cloud9 επανέλαβαν το αρχικό performance που τους είχε εξασφαλίσει το 2-0, και τα κατάφεραν ως εκείνο το σημείο. Ωστόσο, με τα games να είναι best of five, η ομάδα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τη μονομαχία. Οι Bob Ross Fan Club έκαναν ένα δυνατό comeback, κερδίζοντας τα τρία επόμενα games συνεχόμενα, και τελικά κατέκτησαν τον τίτλο. Το 2016 ξεκινάει εξαιρετικά για την αναδυόμενη ομάδα Heroes of the Storm, την πορεία της οποίας ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε σε βάθος χρόνου.

Πηγή: The Daily Dot

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.