Πληροφορίες για το πρώτο expansion του Just Cause 3

Το Sky Fortress DLC του Just Cause 3 είναι σχεδόν έτοιμο

Platforms
 
Publisher
 

Το Sky Fortress DLC του Just Cause 3 είναι σχεδόν έτοιμο

just cause 3 n

Η εταιρία πίσω από την ανάπτυξη του Just Cause 3, Avalanche Studios, ξεκινάει τη νέα χρονιά, δίνοντας μας μια ενημέρωση, για την συνεχόμενη υποστήριξη της ομάδας πάνω στον open-world τίτλο.

Σε μια ανάρτηση στην σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, ένας εκπρόσωπος της Avalanche μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το Sky Fortress expansion του Just Cause 3, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο.

Όπως δήλωσε επίσης, θα προσθέτει στο παιχνίδι νέες αποστολές, δυνατότητες, καθώς και άλλες εκπλήξεις στους ουρανούς του Medici. Το Sky Fortress είναι το πρώτο από τα τρία expansions, που θα προστεθούν στο Just Cause 3, μέσω του Air, Land and Sea expansion pass. Το όνομα και το περιεχόμενο των άλλων δύο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Επίσης, η Avalanche επιβεβαίωσε, ότι μερικά από τα όπλα και τα οχήματα του Just Cause 3, που ήταν μόνο διαθέσιμα μέσω preorder, είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά στο Steam, στο Playstation Network και στο Xbox Live.

Περισσότερα νέα για το Just Cause 3

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.