Το GTA V στολίστηκε!

Το GTA V μπαίνει στο κλίμα των γιορτών!

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το GTA V μπαίνει στο κλίμα των γιορτών! 

Χριστούγεννα έρχονται, αλλάζει ο χρόνος σε λίγες μέρες και όλα γύρω έχουν στολιστεί. Θα μπορούσε να λείπει το πνεύμα των Χριστουγέννων από το GTA V; Φυσικά και όχι!

Για αυτό το λόγο, η Rockstar ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το καινούριο εορταστικό θέμα που βγήκε χθες και που θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα εβδομάδες.

Οι online παίκτες του GTA V τόσο σε PC όσο και σε Xbox One και PS4, πλέον θα μπορούν να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Legion Square αλλά και σε όλα τα διαμερίσματα, τα πλωτά σπίτι και γιοτ που έχουν στην κατοχή τους.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν αρκετές νέες δωρεάν επιλογές που θα βρείτε στο παιχνίδι, όπως διάφορες μάσκες με τον Άγιο Βασίλη, με το Κακό Ξωτικό κτλπ, 3 θεματικές χριστουγεννιάτικες κόρνες αυτοκινήτων, θεματικές στολές αλλά και μία συλλογή από πυτζάμες.

2982212-gta

Η Rockstar όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά, καθώς υποσχέθηκε πως special gifts θα διανεμηθούν σε κάποιο σημείο και πως ο χιονοπόλεμος θα κάνει ξανά την εμφάνιση του. Τέλος, θα υπάρχουν και κάποιες ειδικές προσθήκες στο Adversary mode.

Το Festive Surprise 2015 Event είναι ήδη διαθέσιμο και θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου.

Καλές Γιορτές! 

Περισσότερα νέα για το GTA V

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.