Ο Spirit, Gamsu και Noxiak επιτέλους στους FNATIC

Το roster των FNATIC είναι επίσημα πλήρες και έτοιμο για νέες δόξες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το roster των FNATIC είναι επίσημα πλήρες και έτοιμο για νέες δόξες940x0_crop-80

Και ναι λοιπόν, τα νέα μέλη των FNATIC είναι επίσημα εδώ. Έπειτα από μήνες ψαξίματος καινούργιων μελών, η Ευρωπαϊκή αυτή ομάδα κατάφερε να επιλέξει τα άτομα που θα πλαισιώνουν το roster της και θα  επαναφέρουν την ομάδα σε μεγάλες δόξες.

Τα νέα 3 μέλη που θα ενταχθούν στην ομάδα θα καλύψουν τις θέσεις του top laner, jungler και support, καθώς στις άλλες θέσεις θα παραμείνουν τα παλαιότερα μέλη της ομάδας. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα αυτά μέλη.

Το πρώτο μέλος είναι ο jungler της ομάδας γνωστός ως , Lee «Spirit» Dayun. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν μέλος της ομάδα WE της Κίνας, όπου πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις όσο βρισκόταν ακόμα στην ομάδα αυτή. Επίσης, το άτομο αυτό έχει μεγάλη εμπειρία  και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήταν μέλος της ομάδας Samsung Blue την περίοδο 2015, όπου και έκανε κάποια πολύ αξιόλογα παιχνίδια.

Ο Top Laner της ομάδας των FNATIC δεν θα είναι άλλος από τον Noh «Gamsu» YoungJin. Αυτός ο παίκτης ξεκίνησε τυπικά την καριέρα του από το Κορεάτικο League of Legends. Έπειτα, όμως, από την αξιοποίηση του ταλέντου του κλήθηκε από την Αμερικάνικη ομάδα τον Dignitas ως ο βασικός της Top Laner.

Το τελευταίο μέλος της ομάδας που θα ολοκληρώσει το roster, θα είναι το support γνωστός σε όλους μας ως Lewis «NoXiAK» Felix. Ο παίκτης αυτός αποτέλεσε ένα μέλος των ακαδημιών των FNATIC και είχε μια λιγοστή εμπειρία με το  Ad-carry της ομάδας (Rekkles) πριν δοκιμάσει να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο επαγγελματικό στερέωμα ήταν στο Ευρωπαϊκό LCS, όπου τέλεσε χρέη support για την ομάδα των MYM. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ένας από τα μέλη κλειδί σε κάποια από τα παιχνίδια του που καθόρισαν το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Περισσότερα νέα για το League of Legends