Δύο νέα παιχνίδια DC Comics από WB Games Montreal

Η επιτυχημένη εταιρία που δημιούργησε το Batman: Arkham Series, WB Games Montreal, προσλαμβάνει για την υλοποίηση 2 νέων τίτλων

Developer
 

Η επιτυχημένη εταιρία που δημιούργησε το Batman: Arkham Series, WB Games Montreal, προσλαμβάνει για την υλοποίηση 2 νέων τίτλων

WB Games Montreal

«Είμαστε ένα αναπτυσσόμενο studio με 2 νέα ΑΑΑ projects στα σκαριά, με σκοπό την επέκταση του DC Universe στο χώρο των παιχνιδιών», ήταν η διατύπωση του studio σε pop-up πλαίσιο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το 2011 η WB Games Montreal είχε δηλώσει, πως σχεδιάζει την ανάπτυξη πολλαπλών τίτλων της DC Comics, όμως ο μόνος που ήρθε στην επιφάνεια ήταν το Batman: Arkham Origins το 2013. Μετά από 4 χρόνια, χωρίς κάποια άλλη ανακοίνωση, αυτή η διαφήμιση προσλήψεων φαίνεται να δίνει κουράγιο στους θαυμαστές που αναμένουν χωρίς να δικαιώνονται.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει ως προς ποιους τίτλους θα δοκιμάσει το studio, αφού η Rocksteady έχει ξεκαθαρίσει πως το Batman: Arkham Knight θα είναι το τελευταίο της σειράς που αναλαμβάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η WB Montreal δε θα συνεχίσει με έναν καινούριο Batsy. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να ελπίζουμε, πως θα δούμε να αξιοποιούνται και νέοι υπερήρωες της DC, με τον τόσο επιτυχημένο Arkham τρόπο.