Χωρίς υποστήριξη SLI και Crossfire το Batman

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά το Batman μας απογοήτευσε

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά το Batman μας απογοήτευσε

Ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, όμως η πρέπουσα σημασία δεν δόθηκε από την Warner Bros. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε ένα καλό παιχνίδι για τις κονσόλες, αλλά ένα επιεικώς απαράδεκτο παιχνίδι για τον υπολογιστή.

BAK_Sshot146

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, όταν το Batman αποσύρθηκε από τα καταστήματα και το Steam, για να διορθωθεί. Όντως μετά από λίγο, καιρό κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update, αλλά δεν μπορούμε διορθώθηκαν και πολλά πράγματα. Η χαριστική βολή ήρθε με την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρίας, ότι πλέον το παιχνίδι δεν θα έχει υποστήριξη για συστήματα με 2 κάρτες γραφικών, γνωστά ως SLI για την Nvidia και Crossfire για την AMD. Αυτό έγινε επειδή μπορεί να προκληθούν και αλλά προβλήματα στην ήδη κακή έκδοση για PC. Αυτό με τη σειρά του, προκαλεί εκ νέου αντιδράσεις, καθώς αυτά τα PC κοστίζουν μεγάλα ποσά και χρησιμοποιούνται κυρίως από απαιτητικούς χρήστες.

batman-arkham-knight-pc-options-old

Η εταιρία με επίσημη δήλωση είπε πως το παιχνίδι δυστυχώς δεν είναι αυτό που ήθελαν και οποίος επιθυμεί μπορεί να το επιστρέψει. Επίσης, υποσχέθηκαν πως για όσους αποφασίσουν να το κρατήσουν, θα δουλέψουν σκληρά για να φάνουν άξιοι των προσδοκιών των Gamers.

Εσείς θα το κρατήσετε ή θα το επιστρέψετε;

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight