Οι Team Liquid στο The Defense 5 της Dota 2

Στους LAN Finals του μεγάλου τουρνουά Dota 2 οι Team Liquid

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στους LAN Finals του μεγάλου τουρνουά Dota 2 οι Team Liquid

10019

Οι Team Liquid προκρίθηκαν στους LAN Finals του The Defense #5, αφού «τερμάτισαν» πρώτοι στο Group τους με έναν πόντο να τους χωρίζει από τους Vega και τους 4C&L.

Οι άλλες τρεις ομάδες που θα λάβουν μέρος μαζί με τους  Team Liquid στους LAN Finals θα καθοριστούν τις επόμενες μέρες, καθώς εκκρεμούν 2 matches στο Group A και στο Group B χρειάζεται ένα επιπλέον match που θα «ξεδιαλύνει το τοπίο» στην ισοπαλία μεταξύ Vega και 4Clovers & Lepricon. Η κορυφαία ομάδα του Group A θα προκριθεί στους LAN Finals και η ομάδα της δεύτερης θέσης του Group A θα δώσει μια τελική μάχη με τη δεύτερη ομάδα του Group B για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση στον τελικό. Η τέταρτη ομάδα του τελικού θα είναι προσκεκλημένη.

thedefense5

Υπολείπονται δύο games στο Group A, αλλά το match Virtus.Pro εναντίον OG θα καθορίσει κυρίως τις δύο κορυφαίες ομάδες στο group και κατ’ επέκταση την πορεία του δεύτερου game. Αν οι OG νικήσουν τους VP με σκορ 2-0, οι OG θα πάρουν δύο πόντους  και θα καταλήξουν στην κορυφή του Group και τους τελικούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι OG θα αντιμετωπίσουν τους Alliance στο τελευταίο καθοριστικό match που θα αναδείξει τον νικητή ο οποίος θα πάει στους τελικούς. Αν οι VP κερδίσουν με σκορ 2-0, η θέση των OG δε θα είναι ασφαλής, αφού μια ισοπαλία 1-1 στο match VP εναντίον Team Empire θα αναγκάσει τους OG να οδηγηθούν σε tie breakers. Αναμένεται η συνέχεια και οι LAN Finals του The Defense #5 στο Βερολίνο.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.