Friday The 13th Special: Το στοιχειωμένο στούντιο

Kάποιες ιστορίες δεν πρέπει να ειπωθούν ποτέ… ή μήπως πρέπει;

Kάποιες ιστορίες δεν πρέπει να ειπωθούν ποτέ… ή μήπως πρέπει;
fridaythe13th
Πολλά έχουν ακουστεί για το κτίριο με τον αριθμό 13, μουσάτοι ενήλικες να κραυγάζουν σε γλώσσες που κανείς δεν γνωρίζει, υπολογιστές που άνοιγαν μόνοι τους λες και ήταν ζωντανοί, χειριστήρια βασανισμένα από μορφονιούς και νεανίδες και κλειδωμένες πόρτες, κάθε μια με το δικό της μυστικό. Όμως υπάρχει και η ιστορία της Τετάρτης…

Μοιάζει σαν να ήταν προχτές (ίσως γιατί ήταν όντως προχτές) που το crew του Gamespace βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρόμο. Ήταν μια συνηθισμένη Τετάρτη για τους δύο αρχισυντάκτες της ιστοσελίδας, που είχαν φτάσει από νωρίς στο στούντιο για την καθιερωμένη εκπομπή των eSports. Αυτό που δεν γνώριζαν ωστόσο ήταν πως στο συγκεκριμένο κτίριο δεν υπάρχουν συνηθισμένες Τετάρτες.

Οι παράξενοι ήχοι δεν πτόησαν τους θαρραλέους μας φίλους που λίγο αργότερα θα δέχονταν μια απρόσμενη επίσκεψη. Ένας γεροδεμένος νέος, πέρασε την παλιά και βαριά πόρτα και ανέβηκε τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν κατευθείαν στους συναδέλφους του. Η εκπομπή είχε ολοκληρωθεί όταν ακούστηκε η φωνή του Δημήτρη: «To ακούτε αυτό;».

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του Μιχάλη πάγωσε την ώρα που η πίτσα έπεφτε από τα τρεμάμενα χέρια του Γιώργου. Έπιπλα μετακινούνταν, δύο ορόφους πιο κάτω και βήματα. Τα επόμενα δευτερόλεπτα θα ήταν κρίσιμα, ο Μιχάλης το γνώριζε και ψέλλισε: «Πρέπει να πάμε». Φτάνοντας στο ισόγειο αντίκρισαν κάτι το συγκλονιστικό. Μια μαύρη γάτα που δεν έμοιαζε με καμία άλλη, είχε κάτι που πάγωνε το αίμα στις φλέβες των τριών ανδρών. Ακούστηκε νερό να τρέχει, πως ήταν δυνατόν; Η γάτα έβγαλε μια απόκοσμη κραυγή και απλά εξαφανίστηκε.

Την κοίταξαν στα μάτια και γνώριζαν ότι ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή γάτα. Δεν το συζήτησαν ποτέ, απλά έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν, πλέον όμως ήξεραν…

Εφόσον θέλετε να μάθετε και εσείς, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των εκπομπών του Gamespace!

Κάθε Δευτέρα στις 22:30, ο Γιώργος Κουράκος και ο Τάκης Κοτσανάς παίζουν για εσάς τα κορυφαία παιχνίδια. Τις Τετάρτες (21:00) ο Μιχάλης Σιγάλας συντονίζει την συντακτική ομάδα των eSports σε μια εκπομπή (eSports Nights) με φρέσκα νέα και καλεσμένους έκπληξη! Την Παρασκευή (20:00) τη «σκυτάλη» παίρνουν ο Δημήτρης Μιχαλακάκος με την Ντομένικα Κουρελάκου και σας λένε όλα όσα δεν χρειάζεται να ξέρετε στο «Κους Κους στο Φαράγγι». Ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολλά giveaways στο http://www.twitch.tv/gamespace_tv.