Μια ματιά στα νέα Masteries

Ένα guide για να προσαρμοστείτε στις αλλαγές στα Masteries

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα guide για να προσαρμοστείτε στις αλλαγές στα Masteries

Screenshot_3

Καλώς ήρθατε στο patch 5.22! Για την επίσημη έναρξη της preseason, η Riot μας τίμησε με μια μαζική αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα masteries έγιναν reset και πιθανότατα θα δείτε κάποιους επικαλεστές να παίζουν χωρίς masteries.

Για άλλη μια φορά η αλλαγή στα masteries είναι περιπλοκή. Μέχρι στιγμής είχαμε 3 διαφορετικά Mastery Trees: το Offence , το Defense και τέλος το Utility. Λίγο πολύ οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες όταν έφτιαχνες τα masteries με λίγες εξαιρέσεις. Το πρώτο tier δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το δεύτερο θα δίνει ένα μικρό boost, ενώ στο τρίτο tier το όποιο ονομάζεται και «Keystone Masteries» θα αποτελέσει βασικό παράγοντα ingame και στο πόσο θα αποδίδει ο χαρακτήρας. Για παράδειγμα: damage over time στα basic attacks των adc ή στα spell των mages. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία αποσκοπεί ο κάθε χαρακτήρας να έχει τα δικά του Masteries.

Επίσης θα παρατηρήσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, εάν πατήσετε το κουμπί «Tab», δίπλα από το εικονίδιο κάθε παίκτη υπάρχει η εικόνα των Keystone Masteries και μπορείτε να δείτε τι έχουν επιλέξει οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι σας. Επειδή μπορεί να είστε λίγο…. χαμένοι και να μη ξέρετε πως ακριβώς τα φτιάξετε τι σελίδες σας, έχουμε κάποια βασικά πρότυπα που ίσως σας φανούν χρήσιμα.

Standard Marskman

standardmarksmanpage1

Standard Marskman 2

standardmarksmanpage2

Standard AP Caster

standardapcaster

Burst AP Caster

Burstapcaster

AP Poke Support

apsupport

Tanky Support

tankysupport

Ranged Utility Support

rangedsupport

AD Jungler

adjunglerpage

Tank Jungler

tankyjungler

Top Laner

toplane

Burst Top Laner

bursttoplaner

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Φανατική του League of Legends και fan της Jinx! Όταν δεν ισοπεδώνει τους αντιπάλους της στο bot lane, ετοιμάζει guides και κάνει εκπομπές στο Gamespace!