Αλλαγές στην Team Liquid για το Heroes of the Storm

Λίγο πριν το Fragbite Masters η ομάδα αλλάζει roster στο Heroes of the Storm

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Λίγο πριν το Fragbite Masters η ομάδα αλλάζει roster στο Heroes of the Storm

tlcoverx650

Μετά την αποτυχία της στα προκριματικά του Heroes of the Storm World Championship στο BlizzCon, ήταν αναμενόμενο να αλλάξει το roster της Team Liquid roster . Πριν από περίπου μια εβδομάδα, η οργάνωση ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών παικτών, των GranPkt, Blackscorp και FalcoN, καθώς και την προσθήκη του Lowell, πρώην παίκτη των Fnatic player.

Αυτό που δεν ξέραμε, ωστόσο, ήταν οι δύο παίκτες που θα διαμόρφωναν το τελικό roster, αλλά το μάθαμε όταν ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το Fragbite Masters main tournament που ξεκινάει σήμερα.

Από σήμερα, η Team Liquid αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Οι δύο νέοι παίκτες που προστέθηκαν στο roster είναι ήδη γνωστοί στην ανταγωνιστική σκηνή, με συμμετοχές σε διάφορες ομάδες HOTS στο παρελθόν. Ο GerdamHerd είναι ο νέος παίκτης Support της Team Liquid, ο οποίος έφυγε από την Team Spartanien, ενώ ο Chris έπαιζε έως προσφάτως με την ROCCAT. Φαίνεται πως η Team Liquid δεν «τσιγκουνεύτηκε» στην αναζήτηση παικτών και στα συμβόλαια.

Η πρώτη πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Team Liquid θα είναι η Fnatic, μια ομάδα που έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες και ακόμα δοκιμάζει δύο παίκτες, τους Quackniix και Smexystyle.

Το match Team Liquid εναντίον Fnatic θα είναι το πρώτο του Fragbite Masters, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε αυτό το κανάλι στο twitch στη μία τη νύχτα.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.