Ημερομηνία κυκλοφορίας του Fire Emblem Fates

Τι είδαμε στην Nintendo Direct για το Fire Emblem Fates

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Τι είδαμε στην Nintendo Direct για το Fire Emblem Fates

fefates_display

Η Nintendo ανακοίνωσε στην Nintendo Direct την κυκλοφορία του Fire Emblem Fates στη Β. Αμερική στις 19 Φεβρουαρίου 2016. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδοχές με τίτλους Birthright, Conquest, και το downloadable chapter Revelations, ενώ θα υπάρξει και μια super special edition που θα περιλαμβάνει και τις τρεις εκδόσεις μαζί με παρελκόμενα του.

Το Fates είναι η ιστορία πολλών διαφορετικών χαρακτήρων, παρόμοιων με τους υπόλοιπους της σειράς Fire Emblem. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη έκδοση ξεχωριστή είναι η παρουσίαση της ιστορίας, η οποία είναι χωρισμένη σε δύο διαφοετικά παιχνίδια, τα Conquest και Birthright, ενώ όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται τελικά με το σενάριο Revelations. Οι πρώτοι δύο τίτλοι θα διηγούνται μια ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το ποια οπτική γωνία παρουσιάζεται εξαρτάται από την εκδοχή που έχει επιλέξει ο παίκτης. Το Revelations συνδέει αυτές τις δύο εκδοχές και παρουσιάζει το φινάλε, μια περίληψη όσων συνέβησαν. Ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά προβλέπεται ταυτόχρονα ακριβό.

Οι fans που θέλουν απλά να παίξουν μια εκδοχή του Fates θα πρέπει να πληρώσουν 40 δολλάρια για ένα ψηφιακό αντίγραφο. Οποισδήποτε αγοράσει είτε το Conquest είτε το Birthright θα μπορεί να αγοράσει το δεύτερο τίτλο με έκπτωση στην τιμή των 20 δολλαρίων, αφού πρώτα τερματίσει την εκδοχή που αγόρασε πρώτα. Το Revelations θα είναι επίσης διαθέσιμο για 20 δολλάρια για οποιονδήποτε ολοκληρώσει ή το Conquest ή το Birthright.  Όσοι τα θέλουν όλα μαζί, μπορούν να επιλέξουν την special edition του Fire Emblem Fates, η οποία συν των τριών εκδοχών περιλαμβάνει ένα artbook και μια συσκευασία αποθήκευσης του Nintendo 3DS XL.

Πηγή: Neoseeker

Περισσότερα νέα για το Fire Emblem Fates

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.