Ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft: Legion

Εικόνα-Leak αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου expansion

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εικόνα-Leak αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου expansion

2961389-wowlegionbackground

Μία μέρα πριν το άνοιγμα της BlizzCon διέρρευσε στην ιστοσελίδα του Battle.net ένα poster για το νέο expansion του World of Warcraft, Legion, που απεικονίζει τα bonuses για τις προπαραγγελίες, τις τιμές των δύο ψηφιακών εκδόσεων και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το πολυαναμενόμενο expansion θα κυκλοφορήσει ανήμερα ή νωρίτερα από την 21η Σεπτεμβρίου 2016 και θα φέρει αύρα ανανέωσης για το καταξιωμένο MMORPG, που τον τελευταίο καιρό έβλεπε τον κόσμο να φεύγει μέσα από τα χέρια του.

Με κάθε προπαραγγελία παίρνετε το στιγμιαίο Level 100 Boost σε έναν χαρακτήρα σας και την πρόωρη πρόσβαση στο νέο class Demon Hunter. Θα μπορείτε να αποκτήσετε την Digital Standard Edition με $49.99, ενώ την Digital Deluxe Edition με $69.99 παίρνοντας δώρο ένα mount και ένα pet για το World of Warcraft, ένα mount για το Heroes of the Storm, ένα portrait για το StarCraft II και τα φτερά του Illidan για το Diablo III.

Τα νέα στοιχεία που προσφέρει στον κόσμο του World of Warcraft το Legion, είναι η αύξηση του Level Cap στα 110, το νέο class με όνομα Demon Hunter, και μία νέα ήπειρος τα Broken Isles. Καινούρια artifact weapons, dungeons και raids δε θα λείπουν από το expansion καθώς και μία συνολική ανακαίνιση του PVP συστήματος.

477761

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion