Το Black Ops III γίνεται μπύρα!

Ποιος είπε ότι τα games δεν μπορούν να σας προσφέρουν και μία πιο γευστική εμπειρία;

Publisher
 
Developer
 

Αγαπάτε την μπύρα; Τότε ίσως η παρακάτω είδηση να σας ενδιαφέρει. Ποιος είπε ότι τα games δεν μπορούν να σας προσφέρουν και μία πιο γευστική εμπειρία;

Μετά το Fallout 4, που απέκτησε την δική του μπύρα, σειρά έχει το Call of Duty: Black Ops III. Η Αυστραλιανή εταιρεία μπύρας «Black Hops Brewing» προχώρησε σε ανακοίνωση συνεργασίας με την Activision για να δημιουργήσει την μπύρα που εμπνεύστηκε από το Black Ops III, με την ονομασία «Black Hops Midnight Pale Ale». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία μπύρα που θα έχει ελαφρά και δελεαστικά αρώματα από λυκίσκο, πεύκο και εσπεριδοειδή.

Η ζυθοποιεία χρησιμοποίησε ειδικό καρβουδισμένο σιτάρι για να καταφέρει να δημιουργήσει ένα βαθύ και πλούσιο μαύρο χρώμα, χωρίς να έχει όμως την πικρή γεύση που έχουν οι υπόλοιπες μαύρες μπύρες. Θα περιέχει 4.8 αλκοόλ και η συγκεκριμένη μπύρα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στην Αυστραλία.

Από ότι φαίνεται, πολλές ζυθοποιίες αντλούν έμπνευση από το κόσμο των παιχνιδιών αλλά και της μουσικής. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει μπύρα για το Fallout 4 αλλά και μπύρες εμπνευσμένες από τους Motorhead, τους Ιron Maiden, τους AC/DC, τους ΚISS κτλπ.

Ποιο να είναι άραγε το επόμενο game που θα «μεταμορφωθεί» σε μπύρα;

Αναμένουμε.

(Το Call of Duty: Black Ops III, θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.)

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Black Ops 3

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.