Έρχεται το πρώτο παιχνίδι της Square Enix Collective

Υποδεχόμαστε την πρώτη δουλειά της Sqaure Enix Collective με τίτλο Goetia

Platform
 

Υποδεχόμαστε την πρώτη δουλειά της Sqaure Enix Collective με τίτλο Goetia

sec

Το point-and-click mystery adventure game με τίτλο Goetia θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει από την Square Enix Collective, και θα είναι διαθέσιμο στο booth της Square Enix booth κατα τη διάρκεια της Paris Games Week.
Το development του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Sushee, με έδρα τη Γαλλία, και αρχικά το game ανέβηκε στην Collective Feedback platform το 2014, όπου και απέσπασε το συνυριπτικό 90% της προτίμησης των παικτών. Το project υποστηρίχθηκε επίσης μέσω της Collective και της  Kickstarter καμπάνιας, η οποία στέφθηκε με επιτυχία το φετινό Φεβρουάριο, φτάνοντας στο στόχο των 30.000 δολλαρίων.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam στις αρχές του 2016 και θα προκαλέσει τους gamers να ανακαλύψουν γιατί η Abigail Blackwood μεγάλωσε ως φάντασμα, στοιχειώνοντας το παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι της, το Blackwood Manor.

secc

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω έναν αριθμό projects τα οποία θα κυκλοφορήσουμε μέσω της Square Enix Collective στους επόμενους μήνες και στα επόμενα έτη,» δήλωσε ο δημιουργός και επικεφαλής του project, Phil Elliott. «Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών έχουμε συναντηθεί και εργαστεί με πολλές ταλαντούχες ομάδες και μάθαμε πολλά μέσα από αυτή τη διαδικασία –το να βοηθάμε μερικά από αυτά τα projects να έχουν το καλύτερο δυνατό λανσάρισμα είναι το επόμενο συναρπαστικό μας επίτευγμα.»
«Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τη Sushee και το Goetia, να έχουν πρόσβαση σε τόσο φαναστικούς πόρους και να ειδικευτούν στο έργο τους διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο της τύχης μας,» προσέθεσε ο Benjamin Anseaume, παραγωγός της Sushee. «Μας άρεσε το να δουλεύουμε με τον Phil και την ομάδα του τον τελευταίο χρόνο, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία μέχρι την κυκλοφορία.»

Περισσότερα νέα για το Goetia

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.