The Summit Dota 2 Qualifiers Recap: Όσα έχουμε δει ως τώρα

Οι εκπλήξεις και οι αποκλεισμοί των ομάδων Dota 2 στους προκριματικούς του The Summit

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι εκπλήξεις και οι αποκλεισμοί των ομάδων Dota 2 στους προκριματικούς του The Summit

2015worldsarticle

Τα προκριματικά για το The Summit έχουν ήδη ξεκινήσει με μεγάλα ονόματα της Dota 2 να συναντιούνται σε σκληρές αναμετρήσεις. Ως τώρα έχουμε δει μάχες σώμα με σώμα, πρώιμους αποκλεισμούς, και τρελές στρατηγικές. Ας δούμε συνοπτικά την πορεία των προκριματικών ανα περιοχή.

Ευρώπη

Ποιοι έχουν αποκλειστεί: STARK, 4C&L,Na’Vi, Team Secret, CIS-Rejects.
Ποιοι είναι στο upper bracket: Team Liquid, Team Empire.
Ποιοι είναι στο lower bracket: Alliance, Virtus.Pro, Vega Squadron,(monkey) Business, Ninjas in Pyjamas.

c1

Στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς είδαμε έντονα games και ανατροπές, με μεγαλύτερη από όλες τον αποκλεισμό της Team Secret, η οποία ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Team Empire. Ως αποτέλεσμα κατέληξε στο lower bracket και τελικά αποκλείστηκε στο match με τη CIS-Rejects. Ταυτόχρονα, οι Team Liquid και Team Empire εκπλήσσουν με μόλις 2 ήττες ως τώρα στο τουρνουά.

SEA

Ποιοι έχουν αποκλειστεί: Kingdom, TnC, First Departure, Team123, MVP Phoenix.
Ποιοι είναι στο upper bracket: Fnatic.
Ποιοι είναι στο lower bracket: Mineski, Signature.Trust.

c2

Η Fnatic υπερέχει ως τώρα στα SEA qualifiers. Μόνο η Team123 κατάφερε ως τώρα να την κερδίσει σε ένα game. Τα πιο πολλά matches κατέληξαν ως μάχες σώμα με σώμα όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 3ο game.  Η πιο αξιοσημείωτη πορεία υπήρξε αυτή της MVP Phoenix. Έχασε από τη  Mineski στον πρώτο γύρο, αλλά κατάφερε να ανακτήσει δυνάμεις και να τα δείξει το καλύτερό της πρόσωπο στο lower bracket, κερδίζοντας τις TnC και Team123. Ωστόσο, τα «βρήκαν σκούρα» ενάντια στους Signature.Trust, με τον Lakelz να σκορπάει το θάνατο ως  Necrophos στο πρώτο game. Στο δεύτερο game, η Signature είχε και πάλι την τιμητική της με την Queen of Pain με αποτέλεσμα η MVP Phoenix να αποκλειστεί από το τουρνουά, δίνοντας ελπίδες στη Signature.

Αμερική

Ποιοι έχουν αποκλειστεί: GOD BLESS, Leviathan, unknown.xiu,Void Boys, Not Today, paiN, Team Archon.
Ποιοι είναι στο upper bracket: ROOT Gaming, Digital Chaos.
Ποιοι είναι στο lower bracket: Cloud9, Elite Wolves, High Council of Wizards & Priests, compLexity.

c3

Οι ROOT Gaming και Digital Chaos έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ως τώρα παραμένοντας στο upper bracket. Η Digital Chaos νίκησε ακόμα και την unknown.xiu, από την οποίοα είχε ηττηθεί στα προκριματικά του Frankfurt Major. Οι Περουβιανοί αποκλείστηκαν από τους paiN στο lower bracket, ενώ η Team Archon έκανε σημαντική προσπάθεια σε αυτό το τουρνουά. Αν και κατέληξε στο lower bracket εξαιτίας των Elite Wolves, νίκησε τις God Bless and Not Today πριν ηττηθεί ολοκληρωτικά από την compLexity.

Κίνα

Ποιοι έχουν αποκλειστεί: CDEC Youth, TongFu.
Ποιοι είναι στο upper bracket: VG, EHOME.
Ποιοι είναι στο lower bracket: NewBee, LGD, CDEC, iG.

c4

Στα κινέζικα προκριματικά μόνοι οι VG και EHOME παρέμειναν στο upper bracket, αλλά δε φαίνεται να ανήκουν στις αήττητες ομάδες. ΗNewBee, που είχε μια απογοητευτική πορεία στο The International 5, φαίνεται ότι ενδυναμώθηκαν μετά την επιστροφή του Hao το Σεπτέμβριο. Αυτό φάνηκε και στα προκριματικά του The Summit 4, όπου νίκησαν την iG 2-0, πριν χάσουν με σκορ 2-1 από τους EHOME.

Τα προκριματικά όμως δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να δούμε τις ομάδες που θα καταλήξουν στο Los Angeles. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή: GosuGamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.